Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexik a mostani szépségkirálynő jelöltek? Fiúk, Nektek tetszenek ézek a csajok?
Figyelt kérdés
Már ha nézi valaki most a műsort. :)
Szerintem mindegyik ugyanúgy néz ki, és nem sok szép van.
(Jó nálam szebbek, de értitek:D)
2014. júl. 20. 21:29
11/24 anonim válasza:
Őszintén, nem irigységből mondom: nem a legszebbek. Az 1 kg vakolat nélkül nem lenne ez a felhajtás körülöttük
12/24 anonim válasza:
Nekem inkább növelte az önértékelésem ez az egész cucc, mintsem, hogy rontott volna rajta. :D
13/24 anonim válasza:
Az a baj, hogy ezek a lányok már részt vettek egy teljes kipuccantáson. Profi szakemberek szépítik őket hetek óta, szóval így bárki lehet csinos. Én azt az állapotot szeretném látni, ahogy a casting előtt reggel voltak. :D
14/24 anonim válasza:
Én sem szoktam nézni az ilyen műsorokat.
Körülbelül ezt a dolgot a focihoz tudnám hasonlítani.
Ugyebár ez a kettő amelyik közül valamelyik is megmozgatja a férfinem fantáziáját.
Minden a kapcsolatokról és a pénzről szól.
Magyar nők a legszebbek, de mégsem nyertek meg egy igazán nagy nemzetközi szépségversenyt, sőt még a közelében sem voltak a győzelemnek.
A magyar fociakadémiák nagyon nívós és elit helyek, de mégis csak nagyszájú pávákat nevelnek.
Amondó vagyok, hogy a szép, intelligens és talpraesett nőket a való életben lehet és/vagy kell keresni és megtalálni, nem pedig a tv-ben vagy a címlapon.
15/24 anonim válasza:
én most néztem bele, szerintem mind ugyanolyan.
16/24 A kérdező kommentje:
Az összesnek ugyanolyan a haja, ugyanaz a smink... Vannak kifejezetten csúnyácskák, még így kicsinálva is. Amúgy szerintem smink nélkül kéne őket versenyeztetni, nem itt tűsarkúban táncolva toporogtatni, elég szánalom.:D
2014. júl. 20. 21:49
17/24 anonim válasza:
Kedves kérdező, nem tudtad, hogy az összes gyakoris liba szebb ezeknél a bányarémeknél? XD
18/24 anonim válasza:
Ha Konkoly Ági ott van, akkor Ő a legszebb! :) 30/N
20/24 anonim válasza:
Persze, 6 évesen szültem... :D :D :D Véleményt kèrtek és szerintem ő nagyon szép! De nem látom a műsort, mert külföldöm élek, lehet ott sincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!