Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/leszbikus lányok, számoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/leszbikus lányok, számotokra taszító, ha egy lánynak nagyon nagyon nagyon nagyon sok anyajegye van?

Figyelt kérdés
Tényleg rengetek anyajegyem van, csak az arcomon van 11 db...mondjuk ezek közül 1 van, ami nagyon nagy, de pont a jobb arcom kellős közepén van :/ meg van egy kicsit kisebb, de az a hajam tövénél van és a többi kisebb..csak most gondolatjátok, hogy ha csak az arcomon van ennyi anyajegy, a többi estrészemen mennyi lehet...Szóval nem csúnya szerintetek, ha valakin ilyen sok anyajegy van?
2014. júl. 20. 16:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Én imádom ha egy lányon sok a szeplő...viszont még nem láttam olyan lányt akin sok az anyajegy, így nemtudok véleményt mondani. De szívesen megnézném :P :)

19/L/L

2014. júl. 21. 18:21
 22/23 anonim ***** válasza:

Kapaszkodj meg kedves kérdező, az én arcomon 24(!) anyajegy található. Egy a szemöldököm alatt, kettő a felső ajkamon, jó pár darab az orromon, illetve a túlnyomó része az arcom bal oldalán. Soha nem zavart, és nem is fog, ettől érzem magam különlegesnek. Nem rondák, nem is olyan hű de nagyok. A belső combomon is van pár, valamint a kezeimen, és az ujjaimon is, meg a kulccsontomon, mellemen. A környezetemben lévőket soha nem zavarta, így én sem foglalkoztam vele. Aki így szeret, az pöttyösen is szeret, aki nem, az amúgy se :) Tanuld meg büszkén viselni őket, ez olyan, mint a szeplő. Ha büszkén viseled szexepil.

Édesanyámat kértem meg, hogy számolja már meg a hátamon meg a nyakamon lévőket, így összesen 100-120 körül vannak, és köszönik szépen mind jól megvannak :D

2014. júl. 21. 22:00
 23/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm az összes választ :)

Utolsó: Az igen :DDD Szerintem nekem is van annyi az egész testemen, egyszer barátnőmmel a karomon megpróbáltuk megszámolni, de mindig belegabalyodtunk, szóval annyiban maradtunk, hogy csak az egyik karomon több, mint 30 van xd

2014. júl. 21. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!