Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/leszbikus lányok, számoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/leszbikus lányok, számotokra taszító, ha egy lánynak nagyon nagyon nagyon nagyon sok anyajegye van?

Figyelt kérdés
Tényleg rengetek anyajegyem van, csak az arcomon van 11 db...mondjuk ezek közül 1 van, ami nagyon nagy, de pont a jobb arcom kellős közepén van :/ meg van egy kicsit kisebb, de az a hajam tövénél van és a többi kisebb..csak most gondolatjátok, hogy ha csak az arcomon van ennyi anyajegy, a többi estrészemen mennyi lehet...Szóval nem csúnya szerintetek, ha valakin ilyen sok anyajegy van?
2014. júl. 20. 16:07
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
7. és 8. Köszönöm :)
2014. júl. 20. 16:13
 12/23 anonim ***** válasza:
És a biszexuális lányokkal mi a helyzet? :D Tőlük meg se kérdezed?
2014. júl. 20. 16:14
 13/23 anonim ***** válasza:
mutass egy képet :)
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Számomra csak az taszító, hogy megkérdezted a leszbikus lányok véleményét is...
 15/23 anonim ***** válasza:
#6: mivel szerelem témakörben kérdezte, ezért feltételezem, hogy valakinek igen.
2014. júl. 20. 16:17
 16/23 anonim ***** válasza:

Hát ja,de nem egy idegennek:)))

6os vagyok.....

2014. júl. 20. 16:20
 17/23 anonim ***** válasza:
Mindenki az első találkozásig idegen :)
2014. júl. 20. 16:24
 18/23 anonim ***** válasza:

Neked lehet...nekem nem:)))

Sztem már akivel egy szót is beszéltem az már nem idegen...de a sok bunkó paraszton kívül mindenkivel beszélek...talán többet is,mint kéne:D

2014. júl. 20. 16:29
 19/23 anonim ***** válasza:
a nagyokat, kiállókat szedesd le, inkább heg, mint az. a kicsikkel nincs baj, rajtam is nagyon sok van, de egy sem kidudorodó meg nagy. azon gusztustalanok, a többivel nincs baj.
2014. júl. 20. 18:01
 20/23 anonim ***** válasza:
Nekem is van jópár, a legtöbb az arcomon. Én gyűlölöm, le is akarom szedetni már egy ideje, de az exem imádta és nem engedte hogy leműtsék. Egyik barátnőmnek sem volt anyajegye, úgyhogy nem vagyok biztos benne hogy nem zavarna, viszont egyszer teljesen odavoltam egy lányért akinek a száján volt egy anyajegy, és nála nem zavart. Úgyhogy egyetértek azzal aki azt írta, az összkép a fontos, ha magadon zavar szedesd le, de ha valaki szeret vagy bejössz valakinek, nem fogja érdekelni.
2014. júl. 21. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!