Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg annyira bántó, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg annyira bántó, ha egy lány haveromnak azt mondtam, hogy nem tekintek rá nőként?

Figyelt kérdés
Aranyos csaj, de nincs melle, feneke is lapos. Arcra se mondanám kifejezetten szépnek.
2014. júl. 20. 10:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Az emberek nem egyformán érzékenyek, ami az egyiket megbántja, azon a másik lehet, hogy még csak mosolyogni sem tud, annyira nem érinti meg.

Te lehet, hogy meg sem rezdülnél, ha valamilyen testi adottságod miatt szólnának vissza, de biztosan van olyan dolog, amivel a te önérzetedbe is súlyosan bele lehetne gázolni. Ha gyakorlatilag minden lepereg rólad és másokkal szemben sem vagy soha tapintatos és nincs benned semmi empátia, az rossz hír, az sajnos a pszichopátia egy igen jellemző ismérve.

De a lényeg az, hogy amiket mondtál, az sértő, még ha belül így is gondolod, ha semmilyen szempontból sem vonzó számodra, ilyesmit akkor sem szokás másnak mondani.

2014. júl. 20. 15:52
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Az igazság sohasem bántó, ha tényleg csúnya a lány, akkor lehet neki ilyet mondani.
2014. júl. 21. 08:53
 23/27 anonim ***** válasza:

Nem attól lesz valaki nő, hogy csúnya-e vagy mindenki utána fordul. Aki így látja az primitív p.öcs.

Ahogy kedves utolsó te sem attól vagy férfi, hogy jól nézel-e ki jóképű vagy-e. Látatlanba meg tudom mondani, hogy csak egy kisp.öcs vagy. Ha meg netán lány vagy, mégis ez volt a reakciód akkor egy r.ibanc vagy. Döntsd el melyik....

2014. júl. 21. 12:55
 24/27 A kérdező kommentje:
Most ennek mi köze ahhoz, hogy szép-e vagy sem? Egyszerűen sosem tekintettem rá úgy, mint nőre. Csak mint haverra.
2014. júl. 21. 13:29
 25/27 anonim ***** válasza:

Épp ezaz. Hogy semmi köze hozzá, te mégis azt hoztad fel indokként, hogy nincs melle, feneke és lapos, sőt az arca se valami hűde.

Attól még, hogy haver, fogd fel, hogy nő/lány. És sértés volt. Kérj bocsánatot és el van intézve. Ennyi. Ehhez persze vissza kell venned az arcodból.

2014. júl. 21. 21:26
 26/27 A kérdező kommentje:
Ezeket nem mondtam az arcába. Csak leírtam, mert tények.
2014. júl. 21. 22:54
 27/27 anonim ***** válasza:

Az is tény, hogy p.öcs vagy.

Semmit nem veszítene ha végre elküldene téged a francba.

2014. júl. 22. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!