Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg annyira bántó, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg annyira bántó, ha egy lány haveromnak azt mondtam, hogy nem tekintek rá nőként?

Figyelt kérdés
Aranyos csaj, de nincs melle, feneke is lapos. Arcra se mondanám kifejezetten szépnek.
2014. júl. 20. 10:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ha annyira tökmindegy, minek írtad ki a kérdést? Nyilvános önégetés céljából?
2014. júl. 20. 11:15
 12/27 anonim ***** válasza:
igen, akinek barátja van, az sem vesz könnyen minden bántó megjegyzést bárkitől. ez új neked?
2014. júl. 20. 11:22
 13/27 A kérdező kommentje:
Most ez miért lenne bántó? Sosem közeledtem felé, csak haverkodtunk. Most pedig véletlenül kicsúszott. Azt hittem ez nyilvánvaló volt számára.
2014. júl. 20. 11:23
 14/27 anonim ***** válasza:

Emberek!

Ez vagy kamu, vagy rettenetesen hülye.

Ha kamu, időpazarlás reagálni.

Ha hülye, akkor is + az ilyennek feleslegesen magyaráz az ember, a csöpp eszével nem fogja fel. Nem tehet róla.

2014. júl. 20. 11:27
 15/27 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne bántó?

Ha neked lenne egy lány barátod, és azt mondaná, hogy:

"Nem tudok rád férfiként tekinteni, mert túl kicsi a p.csöd"

Bántana?

Szerintem nem is kicsit.

Ezért voltál b.nkó.

Alapvetően undorító dolog, ha valakit azért nézünk/becsülünk/vetünk meg, mert annak a genetikájából adódóan mások az adottságai.

2014. júl. 20. 11:42
 16/27 A kérdező kommentje:
Nem érdekelne, úgyse akarnám neki beakasztani. Akkor meg nem mindegy, mit mond? Egyébként is csak azután számítana a véleménye, hogy kipróbálta;)
2014. júl. 20. 11:44
 17/27 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül rá gondoltam.

Mondjuk egy olyan nő mondaná ezt neked, akit nagyon, nagyon, nagyon szeretnél, és ezt mondaná.

Bár ahogy látom az empátia/emberség hiányzik belőled, szóval felesleges koptatni a billentyűzetet. : )

2014. júl. 20. 11:47
 18/27 A kérdező kommentje:
Jó, de én sem vagyok az ő szíve csücske.
2014. júl. 20. 11:50
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát te tényleg menthetetlen vagy,
2014. júl. 20. 14:20
 20/27 anonim ***** válasza:
Most akkor minek tetted fel a kérdést?
2014. júl. 20. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!