Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz e ez a sztereotipia?
Figyelt kérdés
Szóval mindig azt mondják hogy a férfiak kb minden helyzetben bárhol tudnák a szexet élvezni bármilyen érzelmi kötődés nélkül, a nők viszont csak akkor élvezik ha már rendesen felizgultak meg ha egy olyan emberrel csinálják akihez lelkileg is kötődnek stb. Na most én együtt voltam egy lánnyal, nem is nézett ki rosszul, de csak egy éjszakás volt és nem tudtam élvezni illetve csak ugy-ahogy állt föl, viszont a csaj teljesen oda volt, látszott rajta meg el is élvezett. Egy hosszab kapcsolatomban nem volt ilyen baj, élveztem mivel szerettem a lányt. Mások tapasztalatai az érzelem mentes szexről?
17f
2014. júl. 19. 22:23
4/6 anonim válasza:
eddig se volt igaz, és még tapasztaltad is, hogy nem igaz
mit szeretnél még, valamiféle kitüntetést?
5/6 A kérdező kommentje:
Nem kitüntetést :D Mások tapasztalatait. Mert hogy ha rám nem is igaz lehet h mások teljesen másképp tapasztalták
2014. júl. 19. 22:27
6/6 anonim válasza:
Azok mondják akik úgy tekintenek a ffira mint egy gépre aki ha nőt lát akkor szexelni akar. De ez annyi mindentől függ hogy csak na. Volt hogy kézilánynál nem állt fel utána hazamentem és háromszor örültem magamnak. Szóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!