Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik lehetnek a szerelem tünetei?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik lehetnek a szerelem tünetei?

Figyelt kérdés

2014. júl. 19. 22:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
az órákat perceknek érzed mellette,sokszor zavarban vagy a közelében,hiányt érzel, hogy megérintsd
2014. aug. 8. 16:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én amióta szerelmes vagyok, a lány mellett repül az idő, ha vele vagyok mindig boldog vagyok, ha nem érinthetem meg keresem az alkalmat hogy megérinthessem, ha nem vagyok vele nagyon hiányzik, próbálok minden alkalmat megfogni, hogy együtt lehessek vele.
2014. aug. 8. 17:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Dobog a szíved mint az állat
2014. nov. 6. 17:37
 14/16 anonim válasza:
100%
Akaratod ellenére vonzódsz hozzá vagyis nem tudod hogy mit szeretsz benne csak jó vele lenni......
2014. nov. 6. 17:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha nincs veled,akkor hiányzik,folyamatosan rá gondolsz,mindenhol őt látod és keresed.
2014. nov. 29. 14:04
 16/16 anonim ***** válasza:
egész este rá gondolsz, és közben a mellkasodon nyomást érzel, ha vele vagy akkor a hasad bizsereg, telinek érzed, és sokat gondolsz arra hogy milyen lenne ha összejönnél vele, ha már együtt vagytok akkor arra hogy mit fogtokk csinálni később stb
2015. ápr. 3. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!