Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Uraim milyen az ideális nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uraim milyen az ideális nő számotokra?

Figyelt kérdés
Mondhattok akár sztárt, modellt is, vagy csak egyszerűen ki a zsánaretek? Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen egy nő?
2010. jan. 8. 22:28
 1/6 anonim ***** válasza:
ne legyen nyávogós , kedves legyen , őszinte , laza , kicsit vadabb :D
2010. jan. 8. 22:34
 2/6 anonim ***** válasza:
46%

"4 éves voltam és abban reménykedtem, hogy egy napon nekem is lesz barátnőm..

16 éves koromban jártam egy lánnyal, de ebben a kapcsolatban nem volt semmi szenvedély. Úgy döntöttem, hogy életem hátralevő részét egy szenvedélyes nő mellett töltöm el.

A főiskolán rátaláltam egy szenvedéllyel teli lányra, de túl emocionálisnak bizonyult. Olyan volt, mint egy királynő egy jól megírt drámában: mindig csak sírt és öngyilkossággal fenyegetőzött. Elhatároztam, hogy egy olyan nőre van szükségem, aki stabilitást nyújt nekem.

25 éves koromra találtam is egy kiegyensúlyozott hölgyet, de eléggé unalmas volt. Abszolút megbízható jellemként semmi sem hozta lázba. Az életem egy nagy pangássá vált, úgy gondoltam, hogy izgalomra van szükségem. . .

28 évesen találkoztam álmaim nőjével, de nem tudtam vele lépést tartani. Egyik dologból a másikba kapott, sohasem állapodott meg semmi mellett. Zabolátlanul művelt mindenfélét és mindenkivel flörtölt. Legalább annyiszor éreztem nyomorultnak magam, mint boldognak. Azt gondoltam, hogy egy ambiciózus hölgy jót fog nekem tenni.

31 éves koromban rátaláltam erre a nőre. Ő valóban a földön járt. Összeházasodtunk, boldogok voltunk.

Olyan ambiciózus volt, hogy amikor elvált tőlem, mindenemet elvitte.

Most 40 éves vagyok, és úgy érzem, lelkileg is érett férfivá váltam. Egészen egyszerűen egy olyan nőt keresek, akinek k*rva nagy mellei vannak..."

k*rvára igaz..

2010. jan. 8. 22:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom sajnos szavakba önteni, próbáltam már. A Nő egy hatás, az egész lénye együtt érvényesül.
2010. jan. 8. 22:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Itt fö a benyomás.a hatás.
2010. jan. 8. 22:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
"Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied. Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljesen ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van."
2010. jan. 9. 00:01
 6/6 anonim ***** válasza:
20%

Az ideális nő 110 cm magas és kocka feje van.

Sz*pás közben megáll a söröskorsó a fején.

2010. jan. 9. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!