Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Bővebben lenn

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Bővebben lenn

Figyelt kérdés

Van egy lány, nyáron sokat beszéltünk, szeptemberben kezdett középsuliba, azóta nem találkoztunk. December ekejlig nem is volt gond, MSN-en tudtunk órákat dumálni. De mostanában semmi. Nincs közös témánk, ő nem ír rám, amikor fellép (ez a szokásunk) ha én írok, jó ha 20 perc múlva válaszol, és kb a mizu-nál tovább nem jutottunk. A találkozzunk újra szöveget meg se mertem említeteni.

Rákérdezni a dologra nem akarok, még zokon venné.

Szerintetek mit tegyek, hogy burkoltan, de kiszedjem, hogy miért szar le, és mit írjak rá, hogy érezze, hogy nem választott el minket a suli.

Köszi a válaszokat!

Idióták kíméljenek!

2010. jan. 8. 22:23
 1/3 A kérdező kommentje:
17/F ő 15/L
2010. jan. 8. 22:29
 2/3 anonim ***** válasza:

és ha csak egyszerűen megkérdeznéd tőle, hogy mi a baja?

mondjuk, hogy észrevetted, hogy mostanában egy kicsit furcsán viselkedik, és ez neked rosszul esik, és szeretnéd tudni, hogy van-e valami baj..

vagy ilyesmi

remélem segítettem :)

2010. jan. 8. 22:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajnos, ez nekem nagyon ugy hangzik, hogy ot valoban elvalasztotta a kozep iskola toled, es mar mas utakon jar. Ha ez most nagyon rosszul is esik, probald meg atgondolni, hogy inkabb most egy kis szivfajdalom majd tavasszal egy uj szerelem, vagy meg kinzod magad honapokig?!
2010. jan. 9. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!