Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » MI lehet ez? Nem tudom.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MI lehet ez? Nem tudom.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A problémám az, hogy nagyon jól megvagyok a barátnőmmel, de ha egymáson fekszünk(még ruhába) és elkezdünk mozogni:) azaz mintha ruhanélkül sexelnénk. Én már itt teljesen felizgulok és a merev péniszemből folyadék jön(NEM ONDÓ) hanem valami más, de nagyon zavaró és nem tudom mit tudnék tenni ellene, mert olyan mintha eldurrantam volna....Pedig nem mivel azt talán érezném is mármint felizgulok rá de azért érzem hogy mikor van az a pont....

2010. jan. 8. 20:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én komolyan írom az írt helyesen aki előváladékot írt! Ez teljesen normális!
2010. jan. 8. 20:52
 12/21 anonim ***** válasza:
prosztatagondok
 13/21 A kérdező kommentje:
Barátnőm is 18.. szerintem menjetek valami humorválogatóra iszonyatosan poénosak vagytok...
 14/21 anonim ***** válasza:
vegyél pelust
2010. jan. 8. 20:53
 15/21 anonim ***** válasza:
nekem higgy, én írtam elsőnek, hogy előváladék, ez természetes, és NEM prosztatagond. Az előváladék megkönnyíti a behatolást.
2010. jan. 8. 20:54
 16/21 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm bár azért szar hogy ilyen folt keletkezik az alsógatyámon, de akkor legalább tudom mi az.
2010. jan. 8. 20:56
 17/21 anonim ***** válasza:
igen előváladék, és nem kell miatta aggódnod. De ne haragudj a kérdésért, te soha nem nyúltál önmagadhoz?
2010. jan. 8. 20:58
 18/21 anonim ***** válasza:

AZt az átlátszó, síkos folyadékot valóban előváladéknak hívják, ugyanaz a célja, mint a női hüvelyváladéknak: a behatolás megkönnyítése. Nem káros, nem kóros, teljesen normális. Az előváladék hosszabb ingerlés, petting hatására jelenik meg, ha húzol rajta kettőt az kevés, ha kivered gyorsan akkor sincs ideje megjelenni. Nekem min. 10 perc petting kell hogy megjelenjen de van mikor fél óra is van.

Vigyázz! Már tartalmazhat életképes ondósejtet is! Tehát védekezni kell!

Amúgy jól össze tudja kenni az alsógatyát és a mosópor meg nem biztos hogy hiphopp kiszedi:D

Az előző humoros fickók biztos nem láttak még ilyet mert a szex sosem tart tovább nekik 2-3 percnél... legalábbis ha késleltetik:D

2010. jan. 8. 21:02
 19/21 anonim ***** válasza:

21.02 Közvetlenül előtted én, egy nő írtam:) Bocsánat a tudatlanságomért, de mivel nő vagyok nem tudtam, hogy létezik, olyan hogy izgatásra ne jöjjön előváladék. Sose vagyok ott mikor a barátom esetleg magának csinálja:)

21

2010. jan. 8. 21:15
 20/21 A kérdező kommentje:
Amikor magamhoznyúlok akkor is van de lényegesebben kevesebb:) Az csak arra jó hogy ne "száraz" action legyen:D De szerintem túl jó volt a petting azért lehetett:)
2010. jan. 8. 21:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!