Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha dagi lánnyal szexeltek, előtte ki is nyaljátok?
Figyelt kérdés
És a dagi alatt most a +15 kg-ra gondolok
kort is légyszi
2014. júl. 17. 14:44
11/15 anonim válasza:
Nincs a kettő között logikai kapcsolat. Ha ápolt és tiszta vagy, akkor kinyallak szexelés előtt függetlenül attól, hogy milyen a testalkatod.
12/15 anonim válasza:
Sajnálom ha megvettek engem, de nekem nem jönnek be a túlsúlyos csajok. De ha bejönnének, akkor valószínűleg megtenném, pont azért mert bejönnének... Értem, Kérdező??
13/15 anonim válasza:
+15 kg mihez képest? :)
Mutatok olyan lányokat, akiken több, mint 15kg van felesleg, megnézem, melyikre mondod azt, hogy nem nyalnád ki :)
14/15 anonim válasza:
13-as: van közte olyan, pl a kocka alakú balról a harmadik. A másik, hogy ezeken nincs 15 kg felesleg.
15/15 anonim válasza:
Ez nálam nem függ attól, hogy dagi vagy nem. Akivel lefekszem azt ki is nyalom. Akit nem nyalnék ki azt meg se dugnám. Olyan helyre a farkamat se dugom ahova a nyelvemet nem dugnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!