Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha dagi lánnyal szexeltek, előtte ki is nyaljátok?
Figyelt kérdés
És a dagi alatt most a +15 kg-ra gondolok
kort is légyszi
2014. júl. 17. 14:44
1/15 anonim válasza:
Én mindig, sőt, a husis lányokat sokkal jobban szeretem dugni, és nyalni is! Sokkal jobbak! 18/F
2/15 anonim válasza:
??? Nem értem. Mi köze a két dolognak egymáshoz?
4/15 anonim válasza:
15kg max duci...de igen kinyalják.Mitől lenne másabb egy nyalás a 15kg+-tól?
5/15 anonim válasza:
Minden lányt kinyalnék dugás előtt és után is <3
23f
vagy dugás nélkül is!!!
6/15 anonim válasza:
Naná! Imádom, a husis csajokat! Imádok nyalni is, a kettő pedig egy iszonyat szenvedélyes orális kényeztetésben és hatalmas női orgazmusban fúzionálódik ;)
26/F
8/15 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert múltkor egy szórakozóhelyen egy pasi azt mondta, hogy szívesen megdugna, de mivel dagi vagyok, biztos, hogy nem fog kinyalni.
2014. júl. 17. 14:53
9/15 anonim válasza:
Nekem ez valahogy kimaradt. Hányatott életem során háromszor határoztam el, hogy szexelek végre egy dagi nővel is, de az utolsó pillanatban mindig meghőköltem.
10/15 anonim válasza:
Hát, nem tudom, ilyenbe szerencsére sosem botlottam. Mindenesetre, aki undorodik attól, hogy kinyaljon, az ne akarjon megdugni se! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!