Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi okozhat ilyen éles váltást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi okozhat ilyen éles váltást valakinél?

Figyelt kérdés

eddig kapcsolatfüggő volt, minden lehetőséget megragadott egy kapcsolatra, szingliként nagyon rosszul érezte magát, kellett mellé valaki...

Most: nem akar kapcsolatot, semmi kötöttséget, úgy érzi ráér még azzal hogy elköteleződjön, egy párkapcsolatban nem érzi magát szabadnak

18/L

2014. júl. 17. 12:06
 1/2 anonim ***** válasza:

én 7 évig voltam depressziós egy tini szerelem miatt...

nem rég nagyon magányos voltam és kapcsolatot akartam...mindenáron...most, hogy segített egy barátom, most talán úgy gondolom nem annyira SOS egy kapcsolat...jön ha jön, de attól még keresem a párom, csak már nem annyira rágörcsölve...és nekem is egy kapcsolat, most nagyon nagy váltás lenne, mivel sok szabadidőmet elvenné meg elég sok mindenbe változást hozna...

21F

2014. júl. 17. 12:12
 2/2 anonim ***** válasza:
élvezi a szabadságát, épp azt tölti, had pihenjen..
2014. júl. 17. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!