Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakásos, interneten hirdető prostituáltaknak is van stricije? Nem mindegyiknek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 16. 20:03
11/14 anonim válasza:
Előző: És az senkinek nem tűnik fel, hogy három gyanús alak áll a lépcsőházban? Fél órán belül nemogy valamelyik vendég, de a nyugdjas nénike a szomszédból hívja a rendőröket, hogy gyanús alakok állnak a lépcsőházban. Én konkrétan ugrok az ilyenekre, nem egyszer hívtam már rendőrt efféle szituációban.
12/14 anonim válasza:
#4-es: te leragadtál a '90-es években...
13/14 anonim válasza:
Bár melyik lány dolgozhat magának egy nőnek semm kell stricinek dolgoznia mért kellene amék be próbálkozil felkell jelenteni.... a nő csinálja a testéből a pénzt nem a strici teszi szét a lábát az összes bünözöt lekell csukni.... áljanakbe dolgozni ha annyira könnyen akarnak pénzt szerezni ne a nőket zsákmányolják ki.....ha én ezt csinálnám 🤣🤣🤣🤣 ha valaki be akarna fogni igenis feljelenteném egy forintot nem adnék azért amiért idegen férfi árán keresnék meg. Rács mőgé az összest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!