Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Prostituálthoz mentem. Mivé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostituálthoz mentem. Mivé lett Magyarország?

Figyelt kérdés

20 éves múltam nemrég, és szűz vagyok. Nem vagyok ronda, csak eléggé bátortalan... És elhatároztam, hogy ha már úgyis pesten leszek pár napot, elmegyek 1-hivatásos szolgáltatóhoz. Ki is szemeltem 1-online hirdetést.. Eléggé tetszetős lányt. Hasonlított a régi "szerelmemre", ezért is választottam őt, bár az arca ki volt takarva a képeken, de a teste... kicsiny, törékeny, mégis sugárzott belőle.. Szóval farok emelő hatással van szinte bárkire.

Eljött a nagy nap. Telefonon lebeszéltek szerint, elmentem a lakására. (ahol 1-ébként nem egyedül tevékenykedik, bár akkor épp 1edül volt. Szebb volt mint a képeken. Először leültünk beszélgetni, hogy pontosan mit is szeretnék, mit dolgozom, meg egyéb dolgokról.. Mivel csak csipkés fehérnemű volt rajta, végig készenlétbe állt a kicsi énem. De akkor megemlítette, hogy még csak most lesz közép iskolás 2.-os. Ledöbbentem. Tovább beszélgettünk, feszegettem a témát, mert én abban a hitben voltam, hogy 18-19 éves. (az adatlapja szerint) bár valahol mégis sejtettem, mert olyan kislányos arca, és teste volt, és a beszéd stílusa is... Összeszedtem magam, és elmondtam neki, hogy ez így nem okés... Ugyan tényleg nagyon nagyon vonzó, és nagyon nagyon tudnék vele mit csinálni.. De ez így nem lenne helyes. (még ha ő az is.) Azt mondta hogy okés, de továbbra is ott voltam nála, egész jól elbeszélgettünk minden feléről... Elmondta, hogy őt és más lányokat is rákényszerítenek erre a "munkára", és ők inkább belemennek, mint hogy feljelentsék őket. Amikor azt mondtam neki, hogy én bizony kihívom a rendőrséget, feljelentést teszek, mert... Szinte zokogni kezdett, és kérlelt, hogy ne tegyem. Elmondta, hogy volt 1 lány pár hónapja, aki feljelentést tett, mert már nem bírta tovább. Akik kényszerítették őket börtönbe kerültek. De 2 nap múlva ki is engedték őket, a lány pedig 1 hét múlva eltűnt. Megígértem neki, hogy nem teszem... De mégis furdal a lelki ismeretem. Amikor távoztam tőle nem kért pénzt, viszont megcsókolt (magától) ez volt életem első csókja. És jól esett.. nagyon is. De... Érzem, hogy ez így nem helyes, hogy vannak ilyen szemét emberek, akikennyire ki használnak kislányokat! És ez ellen a törvény is csak annyit "tesz", hogy bent tartja őket pár napra...

2014. júl. 16. 18:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
9-es ez leírva nagyon jó és tökéletes,de már sokszor láthattuk hogy a rendőrt hurcolták meg.És a valóságban nem ilyen,plussz egy ügy meddig hűzódik.
2014. júl. 16. 19:14
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem kért pénzt, úgy jöttél el? Ha tényleg kényszerítik a munkára, akkor a stricije szerinted mit fog szólni utána, hogy rabolod az idejét feleslegesen, meg használod a lakását, és a végén nem fizetsz semmit? Vagy talán nem is kényszerítik annyira?...
2014. júl. 16. 19:21
 13/20 anonim ***** válasza:
54%

16 éves csaj miért nem jó neked dugásra ???

hülye vagy ?

simán meghúzhattad volna

2014. júl. 16. 19:30
 14/20 anonim ***** válasza:
81%
Ez egy hatalmas óriási kamu kérdés :D Hagyjuk már...
2014. júl. 16. 21:39
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
... de bizonyítsd be, hogy nem kamu. Küldd el privátban a csaj hirdetését. Biztos vagyok benne, hogy csak kitaláltad az egészet, és röhögsz a kommenteken.
2014. júl. 16. 21:40
 16/20 anonim ***** válasza:

11-es...

Látom mennyit értesz hozzá. Inkább ne szólaltál volna meg...

2014. júl. 16. 23:00
 17/20 anonim ***** válasza:

16-os látohatod is.Elmondom,itt a környéken megöltek egy embert,elkapták a gyilkost,mennyit kapot?" hónapot.

Gyereket gyilkoltak,nemtudom már hol,mennyit kapott 2 évet.

Erőszakolásos ügyek elhúzódnak nagyon a tárgyalások,a saját szememmel látom,úgyhogy ne akarj itt okoskodni.Te rend és fegyelem húséges embere,mert gyere ki az utcára és nézz körül,van hogy lopnak és ki se jön a rendőr ha beszólnak,ha ki is jönnek bólintanak 2-őt és elmennek,és nem csinálnak semmit.Emlékszem 2-3 hónapja láttam,kijött valaki a börtönből,és egyből nyakon szúrt egy nőt.Indoklás a rabnak.Nemvolt vele semmi baja,csak vissza akart menni a börtönbe,mert amit adtak idő kevés volt.És ezek mind MO-n történtek.Ha majd te is mutatsz fel tényeket majd elhiszem jó,de én magamon tapasztalom,és a környéken látom,meg a nagyvilágban.

2014. júl. 16. 23:36
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
olyan nincs, hogy nem kér pénzt, ha már ott vagy.-.- szép kis mese volt, köszönjük.
2014. júl. 17. 12:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Azt mondják ha a prostitúciót legalizálnák az emberek nem folyamodnának ilyen kényszerítéses törvényellenes helyzetekre, de az emberek elvakult idióta álszentsége miatt ez nem működik. Más értelmes országokban pl.: Ausztria nyilvános bordélyok működnek és night clubok. Amúgy amit mondasz egy kicsit kamunak tűnik vagy csak a csaj szín játszott mert nem egyszer hallani olyan hírt hogy ilyen strici féleségeket kapcsolnak le akik svájcba kerítenek luxusprostikat. Nem rég zártak be egy night clubot mert illegalitásban volt más egyéb szolgáltatásuk is. Szóval kételkedem benne hogy hagynának működni egy olyan helyet ahol középiskolásokat futtatnak szerintem ott valami más helyzet.
2014. júl. 19. 05:36
 20/20 Mortyr91 válasza:
ez a sztori eléggé megható :( le kell buktatni azokat a szemeteket.. 23/F
2014. okt. 5. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!