Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostituálthoz lehet menni úgy is, hogy csak beszélgetnél vele?
Figyelt kérdés
Még soha nem beszéltem lánnyal.
Akkor is 20 ezerbe kerül?
2014. ápr. 17. 14:19
1/13 anonim válasza:
Dugd meg és beszélhettek is. Dupla haszon:D
3/13 anonim válasza:
Egyébként igen. Volt olyan prosti ismerősöm, akihez
azért is jártak pasik, hogy csak dumáljanak egyet.
A tarifakülönbözetről nem kérdeztem.
4/13 anonim válasza:
GFE (girlfriend-experience): a prosti eljatssza hogy a baratnod.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Szexelni nem szeretnék, csak beszélni.
Emiatt nem lenne furcsa számukra a szituáció?
2014. ápr. 17. 14:33
6/13 anonim válasza:
Egy prostinak nemigen van furcsa dolog.
Amit a vendég kér, azt teszi.
Te fizetsz. Nyugodtan add elő, mi az elvárásod.
7/13 anonim válasza:
Miért nem beszélsz ingyen egy lány ismerősöddel? Szexért még megértem h fizetnek egyesek, de 2 jó szóért? Banyek...
8/13 anonim válasza:
A pszichiáter lehet higiénikusabb.
Bár 20ezerért már egy prosti se a rosszabbik fajta.
10/13 anonim válasza:
Persze mindent lehet, ráadásul azt fogod hallani, amit szeretnél. Fene tudja, sztem egy lányismerősöd ingyen vállalná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!