Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon összetört ez a srác, mit csináljak?
pár napja járok egy sráccal. Társkeresőn ismertem meg. Felnéztem, hogy még mindig ott van-e és még mindig fent van. Megkérdeztem tőle, hogy mi lett, törölte magát? mire ő kanyar nélkül bevágta, hogy igen törölte magát. Ekkor elkezdtünk veszekedni, hogy hazudik meg elmondtam neki, hogy megtaláltam. Mire ő bevágta, hogy nem tartozik nekem magyarázattal. Nem is vett komolyan ez a srác? Mert úgy látszik, hogy nem. Nagyon szomorú vagyok miatta és hiányzik is. Írtam neki, hogy ezt meg kéne beszélni, de még arra se akar vissza írni. Nagyon fáj...
Mit tegyek? Nagyon beleesetem :(
nem összetört szerintem hanem le se sz*r...hanyagold és keress jobbat!
21F
s az a pasi mit tegyen, akivel a lány csinálja ugyanezt?
a párkereső oldalakon levő lányok nagyrésze unalmában jár oda, s nem is keres igazából....
"Megkérdeztem tőle, hogy mi lett, törölte magát? mire ő kanyar nélkül bevágta, hogy igen törölte magát."
itt nem az a kérdés "miért nem törölted magad?" hanem az "miért hazudtál?"...az őszinteség a kapcsolat egyik alapja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!