Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztek, amikor csókolóztok? (Mármint amikor a szerelmeddel)
Csókolóztam már, mielőtt Kérdeznétek. Fiúval és lánnyal is (nem kérek kommentet erre) de még szerelemből soha sem. És ez zavar, olvasok most egy könyvet. És a pasik tényleg mámorítónak találjak, ha egy csaj alig kap levegőt a szenvedélyes csók után. És tényleg a legtöbb lány, ha a szerelmével csókolózik, akkor alig kap levegőt, meg a fellegekben jár? Lehet, hogy csak azert kérdezem, es egyszerűen nem hiszem el, mert még sosasem történt meg velem, pedig húsz éves vagyok már. De költői túlzásnak tartom, ami például az alkonyatban is van (most nem azt olvasom)
Szoval fiúk tényleg, szeretitek ha a lány levegőt is elfelejt venni, mikor csokoljatok, meg tényleg minden szerelmes ezt érzi, hogy nem kap levegőt?
Miért kell eltrollkodni?
Első voltam.
Köszi első :)
Akkor ezek szerint annyira nem is túlzás, amit a könyvek írnak? :o
Velem megesik az, hogy csókolózás közben elmosolygom magamat. Nem tudom, miért. Akibe nem vagy szerelmes, azzal tényleg nem jó csókolózni, de akibe igen.... az leírhatatlan :-) Szorosan átölelem, bújok hozzá, pillangók a gyomorban... Közben letépjük egymásról a ruhákat. :-)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!