Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! Összejönnétek egy segédmunkás sráccal?
16/16-nak
feltettél egy kérdést és többen válaszoltak rá, ennyi az egész
Nagyon sok diplomás munkanélküli van... de az a saját hibájuk szerintem. Rossz szakot (amiből pl Dunát lehetne árasztani), egyetemet választottak (erről is hallottam sztorikat).
Engem a munkahely nem érdekel. Az viszont fontos nekem jelenleg, hogy legyen az illető művelt (nem diplomást értek ez alatt, hanem értelmes ember, akivel bármiről el tudok beszélgetni: tudományok, természet, hétköznapi dolgok, stb), igényes, tisztelettudó, erkölcsös, hűséges. Na és persze szeressen és vonzódjunk egymáshoz. Ha ezeknek megfelelnél, akkor összejönnék, persze ha szingli lennék.
Viszont sok kapcsolat megromlik összeköltözés után, vagy mikor rájönnek, hogy nem bírnak gyereket vállalni, mert nincs rá anyagi keret a két fizetésből. Persze mondhatjátok, hogy egy gyereknek a szeretet kell és nem a pénz, ami igaz, de ha pl azt nézzük, hogy nekem 1 db tankönyvem fél évre 40 ezer, és erre nem lenne pénz, akkor az baj. Vagy szerintem szülőként szomorú lennék, ha a gyerekemnek egy 5000 forintos játékot, amire mindig is vágyott, nem tudnék megvenni... Nem olcsó egy gyerek...
És a mai világban tényleg minden a pénz körül forog.
Kedves kérdező, most nem elszomorítani akartalak. Nagyon sokat kell dolgozni, hogy megéljen az ember. És ha már esetleg olyan korban vagy, hogy családot akarsz alapítani, sok jelentkező hölgy ezt is figyelembe fogja venni... Legalább is ez az én véleményem.
Egyébként kevés embernek pottyan az ölébe a sült galamb. Az sokkal általánosabb, hogy az emberek a szép házat, autót sok év munkájának eredményeként tudják megvenni/létrehozni.
Ez a véleményem az egészről, én őszintén leírtam. Lehet lepontozni, akkor sem fog változni!
Kedves Kérdező!
Egy értelmiségi nő azért nem jönne veled össze, mert nem lenne semmilyen közös érdeklődési körötök, és a különböző végzettségi szint problémát okoz egy kapcsolatban, és nem anyagiakban, hanem szellemiekben. Egy értelmiségi általános jellemzője, hogy mindig fejlődni akar, tanulni,(jellemzően nem csak a szakmájában akar még többet tanulni, hanem pl. kiállítás, színházi előadás által is.)karriert építeni, de ez egy segédmunkásra nem jellemző, mert el van a maga kis világában, amin változtatni nem szeretne,tehát megáll egy szellemi fejlődési ponton, és ezért távolodnak el egymástól ezek a párok elég hamar. Nem akarlak megbántani, de ez a realitás...Önmagában tehát a szerelem nem elég egy kapcsolathoz, hanem szellemi háttér és fejlődésre való készség is kell, enélkül a kapcsolat halott.
27/nő (jogász)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!