Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta a barátommal együtt vagyunk,15 kilót híztam, és azt mondja, sokkal jobban gerjed rám, mint előtte. Mással is van ez így, vagy ez az ő hülyesége?
Figyelt kérdés
Nehezen látom, miért tetszek neki jobban így meghízva, de látom rajta, hogy így van. Találkoztatok már ilyennel? Hogyan viseltétek?
Aggódni nem kell miattam, mert két hónapja sportolni kezdtem, és azóta tartom a súlyom, nem fogok tovább hízni. De fogyni nem akarok, így is elvagyok, és neki annyira tetszik. 168 cm/76 kiló vagyok amúgy...
22/L
2014. júl. 15. 12:15
11/12 anonim válasza:
van ilyen, úgy tűnik a barátodnak a ducibb testalkat tetszik jobban
de ha ez neked is jó így és sportolsz, szóval azért egészséges életmódot élsz, akkor nincs ezzel semmi baj, mindkettőtöknek így a jobb
12/12 anonim válasza:
Shades Of Cool: Olyan sráccal is volt dolgom, elképesztő arányai voltak, hozzá is tudtam vonzódni szexuálisan is, de nem éreztem azt, hogy férfival vagyok, inkább azt, hogy egy fiúval, pedig egy idősek voltunk. De tényleg ízlések és pofonok. :-) Mindenkinek más jön be. Barátnőim is inkább a vékony srácokat részesítik előnyben, aminek én csak örülök, nem kell féltenem tőlük az én kis mackómat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!