Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátommal 9 hónapja együtt vagyok és sokat utal a szexre akkor már csak azt akarja? (kicsit bonyolultan tettem fel ezt a kérdést, de a többi lent van)
A barátommal 9 hónapja együtt vagyunk nagyon szeressük egymást de elégé ritkán találkozunk,és minden fiúra féltékeny aki a közelemben van,fél hogy elveszít stb...
régebben sosem utalt a szexre,de mostanában viszont egyre többet..volt pár ágyas sztorink de az csak olyan volt hogy mikor alkalom volt rá akkor smároltunk ágyon és lekerült a felső meg stb.. ( "alkalom rá" ugyertem hogy koleszos vagyok és mikor felbírtam csempészni a szobába) ...és most nyáron jönne hozzám aludni és én is mennék hozzá,de félek hogy ha lefeküdnék vele akkor otthagyna, vagy csak arra kellenék neki vagy akármi ...
"szeressük egymást" ... ez azért korán reggel kicsapta a biztosítékot ... :-S
Egyébként az írásod alapján, inkább ne szexelj ... A szexhez kell egy érettség, ami benned nincs meg egyértelműen.
(Egyébként meg a felnőtt világban a szex a párkapcsolat szerves része ... 9 hónap nem kevés idő, én még 17 évesen sem vártam volna ennyit nőre ...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!