Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja, hogy megdugna, mikor kapcsolata van?
# 10 (Dowd)
"Tényleg ezt tanácsolom minden férfi társamnak, hogy ne dőljön be az "ásó kapa nagyharang" női hazugságnak, mert valójában kisajátítják, birtokolni fogják és 15 év múlva élete nagy hibájának fogja tartani, hogy erre nem gondolt :)))"
Miattam egyetlen szerencsétlen férfi sem fog ilyen sorsra jutni, mert huszonévesen hoztam egy olyan döntést, hogy soha, senkinek nem esküszöm, de még csak nem is ígérek soha örök hűséget.
De pusztán kíváncsiságból érdekelne, hogy az "ásó kapa nagyharang" mitől is "női hazugság", nem pedig azoknak a férfiaknak a naív, jóhiszemű és optimista "hazugsága", akikben fiatalon még nincsen annyi önismeret és előrelátás, illetve nincs annyi élettapasztalatuk, hogy belássák, hogy nagyon nehéz lesz az a örök hűség - ami egyébként a nőknek sem könnyű szerintem. :-)
Érdekes lenne ismerni a valóságot ilyen tekintetben, de én például nem gondolnám, hogy jelentős különbség lenne a két nem között olyan tekintetben, hogy házasságban, párkapcsolatban élve ki mennyire hűséges a párjához.
hűűű nagyon jogos amit írtál köszi. Túl sokat rohantam fejben amikor írtam, kihagytam egy gondolatot, és hülyeséggé olvadt össze így :D Thx.
A "női hazugság" rész alapból nem ide tartozna. akartam fókuszálni arra, hogy ha fel kell sorolni, hogy milyen pasira vágynak nagyon sok nő felsorol egy listát ami hót ellentétes azzal amit valójában választ. Ez a hazugság rész csak kimaradt.
Úgy kapcsolódna ehhez, hogy ezért azt is szeretik kifelejteni, hogy ők is nagyon szeretik a jó szexet, és meg tudják unni egyvalakivel :)
Igen, maximálisan egyetértek veled. Csak ugye a kérdező pasi kapcsán kérdezett a női vonal most nem játszott.
Sok nőnél ugyanez a helyzet. Nem véletlenül olyan sok nő is félrelép.
Az önismereti kérdésben részben igazad van. SENKI nem mondja el nekik, hogy ez most 20 évesen így van, de bakker el fog telni 10-15-20 év, és az már k. más ám.
Egészen biztos vagyok benne, hogy veled jól járna egy nyitotabb gondolkodású pasi :))))
Igen, egy 17 éves fröcsögő, mély gondolatoktól mentes, érvekkel alá nem támasztott tini válaszát olvastuk tőled.
Majd eltelik 20 év, és rájössz magadtól is.
Meggyőzni senkit nem akarok, úgy is belefut idővel, nem kellek hozzá én. Figyelmeztetni viszont igen, hogy ezzel szinte biztos, hogy találkozik, és ha nem készül rá egy családba és vagyonba kerül.
Nem babra megy...
Láttam a :D jeleket, nem neked írtam a "leb----" részt, hanem annak, aki ezt majd komolyan is gondolja, és nem érti a poént :)
Erre fókuszáltam, hogy eleve így álljon hozzá, és nincsen hazudozás, bénázás.
Utólag is meg lehet beszélni, viszont akkor már oltári lutri, hogy sikerül e. Ha kvázi rosszul választott akkor marad a titkos megoldás. Utólag már ritka a jó megoldás általában a kisebbik rosszról beszélünk :/ Ezért jó tanács ezt a legelején számításba venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!