Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jöjjek vele össze? Nem túl megalázó ez?
Van egy srác, aki nekem nagyon bejön már régóta, és ezt el is mondtam neki. Viszont akkor még volt rajtam 35 kg súlyfelesleg, és ő azt mondta akkor, hogyha nem lennék kövér, akkor összejönne velem, mert jófej vagyok meg minden...
Akkor ő még nem tudta, hogy már egy ideje diétázom és sportolok, most újra találkoztunk közel fél év után.
Elég erősen hajt, hogy összejöjjünk, én is szeretem még, viszont mi lesz, ha mondjuk újra meghízom?! Akkor elhagy? Érdemes adnom neki egy esélyt?
Szerintem két kérdésre lenne érdemes válaszolnod magadnak őszintén:
1) Azt, hogy te mennyire találsz szexuálisan vonzónak egy férfit, befolyásolja-e, hogy van-e rajta 35 kiló súlyfelesleg.
2) Kin múlik, hogy újra meghízol-e bármikor az életben?
Aki szerint felszínességre utal, hogy valakinek a szexuális vonzódás szempontjából nem mindegy, hogy egy nő a példa kedvéért 60 kilós, vagy 95, az szerintem válaszoljon magának őszintén arra a kérdésre, hogy neki magának mindegy-e. :-)))
Ítélkezés előtt illik legalább tükörbe nézni! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!