Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nagyon taszító, ha 23 évesen 50-60 nővel volt kapcsolata a férfinak?
Háát sok. De én ennyi alapján még nem ítélkeznék és ha tetszik a srác nem emiatt nem fogok vele elmenni ismerkedni. De azért rákérdeznék miért ilyen a múltja. Ha pl csak azért, hogy ő legyen a társaság menője, akkor szépen elsétálnék, de nem tartom lehetetlennek, hogy legyen rá "elfogadható" magyarázata.
20L
# 13
Szeretem a szexet és nem találtam olyan lányt, akivel hosszútávú kapcsolatot tudnék kialakítani.
Én is szerettem mindig és szeretek most is szexelni, de ehhez nem kellett 50-60 pasival lefeküdnöm. Pedig ha éppen nem volt komoly kapcsolatom, akkor meg volt szexkapcsolat, de még így sem jött össze ekkora szám. Pedig jól kiéltem magam, mire egy életre elköteleztem magam valaki iránt.
Szóval ha most nő lennél, akkor jogosan mondhatnák azt, hogy ribizli vagy, de mivel te pasi vagy, így erre nincs ilyen jelző, de attól még hozzágondoljuk.:)
Amúgy meg kár itt a másikat leoltanod, meg téged ez nem érdekel, az nem érdekel, feltettél egy kérdést, hogy taszító-e és a többség szerint az, akkor miért áll még neked feljebb? Bocs, megválaszoltuk a kérdést, ha nem tetszenek a válaszok, akkor meg nem kellett volna kérdezned sem.
# 19
A válasszal csak akkor van probléma, ha nem kapcsolódik a kérdéshez. Márpedig az nem érdekel, hogy ki hiszi el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!