Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nagyon taszító, ha 23...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nagyon taszító, ha 23 évesen 50-60 nővel volt kapcsolata a férfinak?

Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 10:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Mióta büszkeség ez, hogy erre vered a melled? Iszonyú gusztustalan, tuti nem érnék hozzád. :-S Tipikus szutyok ribi kategória vagy.
2014. júl. 15. 10:46
 12/24 anonim ***** válasza:
Csatlakozom, szerintem is taszító.
2014. júl. 15. 10:48
 13/24 anonim ***** válasza:

Háát sok. De én ennyi alapján még nem ítélkeznék és ha tetszik a srác nem emiatt nem fogok vele elmenni ismerkedni. De azért rákérdeznék miért ilyen a múltja. Ha pl csak azért, hogy ő legyen a társaság menője, akkor szépen elsétálnék, de nem tartom lehetetlennek, hogy legyen rá "elfogadható" magyarázata.

20L

2014. júl. 15. 10:53
 14/24 A kérdező kommentje:

# 13

Szeretem a szexet és nem találtam olyan lányt, akivel hosszútávú kapcsolatot tudnék kialakítani.

2014. júl. 15. 10:56
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
És mennyi lánynak hazudtad azt, hogy hosszútávú kapcsolatot akarsz csak, hogy lefektesd?
2014. júl. 15. 10:58
 16/24 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem nem az. Sőt, szerintem egészségesebb ha kiéli magát az ember. Egy idő után szerintem megtalálod azt, akit keresel. Jobb, ha akkor kefélsz össze-vissza, amikor még nem kötöd le magad, szerintem akkor később már amikor lenyugszol, hűségesebb leszel. Persze, csak akkor tetszik a hozzáállásod, ha nem ítéled el a nőket sem, ha hasonló mennyiségű partnerük volt, a kiélős korszakukban. :) 22/N
2014. júl. 15. 11:00
 17/24 A kérdező kommentje:
Egynek se.
2014. júl. 15. 11:00
 18/24 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az ilyen ember sosem változik meg. Nekem nem lenne gusztusom hozzáérni egy ekkora ringyóhoz. :S
2014. júl. 15. 11:02
 19/24 anonim ***** válasza:

Én is szerettem mindig és szeretek most is szexelni, de ehhez nem kellett 50-60 pasival lefeküdnöm. Pedig ha éppen nem volt komoly kapcsolatom, akkor meg volt szexkapcsolat, de még így sem jött össze ekkora szám. Pedig jól kiéltem magam, mire egy életre elköteleztem magam valaki iránt.

Szóval ha most nő lennél, akkor jogosan mondhatnák azt, hogy ribizli vagy, de mivel te pasi vagy, így erre nincs ilyen jelző, de attól még hozzágondoljuk.:)

Amúgy meg kár itt a másikat leoltanod, meg téged ez nem érdekel, az nem érdekel, feltettél egy kérdést, hogy taszító-e és a többség szerint az, akkor miért áll még neked feljebb? Bocs, megválaszoltuk a kérdést, ha nem tetszenek a válaszok, akkor meg nem kellett volna kérdezned sem.

2014. júl. 15. 11:04
 20/24 A kérdező kommentje:

# 19

A válasszal csak akkor van probléma, ha nem kapcsolódik a kérdéshez. Márpedig az nem érdekel, hogy ki hiszi el.

2014. júl. 15. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!