Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A 17-18 éves fiúk többsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismeretlen :) kérdése:

A 17-18 éves fiúk többsége miért van oda a ribikért?

Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 08:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mert nem kell lekötni magát mellé és nem kell időt tölteni vele csak addig.
2014. júl. 15. 09:31
 12/17 anonim ***** válasza:
nem tudom, de aki nem tartozik a többségbe az meg nem kell egy lánynak se... akkor mit panaszkodsz?
2014. júl. 15. 09:39
 13/17 anonim ***** válasza:
17 ėvesen a farka irányitsa az embert...
2014. júl. 15. 09:49
 14/17 anonim ***** válasza:

1. nem többsége

2. nem így van max egyeseknél kedves utolsó

3. és mi közöd hozzá törődj a magad dolgával ha ők boldogok így akkor jó csak védekezzenek majd találsz te is rendes fiút magadnak.)

2014. júl. 15. 09:55
 15/17 A kérdező kommentje:
Jah es azt lefelejtettem hogy a Bunkók kiméljenek :)
2014. júl. 15. 09:57
 16/17 anonim ***** válasza:

#4-es vagyok

Kedves #13-as nem értek egyet ezzel a kijelentéssel...ha szó szerint vesszük akkor minden 17 éves azt erőszakol meg akit megkíván...persze ez elég szélsőséges példa volt, de szó szerinti értelmezésben számomra ezt jelenti...

Az ember a test az elme és a lélek hármasából áll össze, ne csak a testi vágyait elégítse ki! Keressen olyat akit szerethet, aki szereti őt...akire gondolhat, aki gondol rá...ha csak a szexért van oda akkor elég keveset fedezett fel magából...nem állatok vagyunk, hogy csak az ösztöneinkre hallgassunk! Az agyunkat és a szívünket ugyanúgy meg kell hallgatni és kielégíteni a szükségleteiket! Ha nekik ennyi a testi szükségletük akkor szerintem nincs kielégítve a másik 2 oldal, vagy nem is ismerik azokat...

2014. júl. 15. 09:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Sokan élnek itt álomvilágban. 17 évesen egyetlen gondolatom volt, hogy minél több helyre betehessem. Csak én később sem lettem álszent, nem ribiztem le soha lányokat csak azért, mert szetik a világ legjobb dolgát. Akinek nem az érzelmek hiányoznak, csak hogy a negyedik sör után valaki jól leápolja, az bizon yilyen ribi típusú lányt keres, nem egy könyvmoly, romantikus leánykát.
2014. júl. 15. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!