Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az ilyen dolog? 18/l

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az ilyen dolog? 18/l

Figyelt kérdés
A barátom műmellű nőket néz, és elmondta a női ideálját. Nagymell,szőkehaj,darázsderék...stb. És akkor megkérdeztem hogy plázacicák jönnek be? Azt mondta nem... Azt mondta nem nagy a mellem de mégis meg van vele elégedve mert szép. De engem az bánt h műbabákat hogy lehet szeretni? Vagy én tulzok?! És még az a gond hogy az exem egyretöbbet jut az eszembe hiányolom néha. Egy éve lett vége vele. Majdnem két évet voltunk eggyütt. A mostanival féléve.

2014. júl. 15. 00:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az exed azért hiányolod mert ő volt az utolso "normalis" kapcsolatod ahol még jol érezted magad. Ha más nem az önértékelésed rendben volt. Mielőbb érdemes olyan párt találni de inkább ugy fogalmaznék hoy olyan fiuval ferfival érdemes csak foglalkozni aki értékel téged és ami a legfontosabb (!!!) mellette baromi sok önbizalmad lesz. Na ha nem ilyen az aktuális párod csak megkeseriti az életed. Tapasztalat. ;)
2015. szept. 24. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!