Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ilyen dolog? 18/l
Hogyan sűrítsünk be vagy 5 problémát 1 kérdésbe? Level 100
Megyek aludni. Menj te is. Jó éjt!
Nézegess te is szép testű pasikat, és mesélj részletesen a férfi ideálodról a barátodnak.
Mondd, hogy nem nagy a pénisze, de azért meg vagy vele elégedve, mert szép. :-)
Engem mondjuk egyáltalán nem érdekel, hogy a Párom mekkora mellű nőket nézeget meg élőben meg képeken, mert én ugyanúgy megteszem ezt élőben olyan férfiakkal, akiket vonzónak találok, de annyi érzelmi intelligenciát szerintem el lehet várni valakitől, hogy ne szórakoztassa a párját azzal, hogy neki milyen nagymellű, szőke darázsderekú cicababák tetszenek, vagy éppen fordítva, milyen pasik.
Ha a Párom ilyenekkel traktálna, onnantól fogva finoman flörtölgetnék bármikor, amikor vele vagyok, szexis, kisportolt testű pasik képeit hagynám a közös gépünkön az előzmények között, ezt a képet pedig feltenném képernyővédőnek a laptopomra, mert nekem így néz ki az ideális férfi test: :-)))
Kedves utolso, mostantol a peldakepem vagy!
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!