Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány akinek akkor lett párja, mikor lefogyott?
Figyelt kérdés
Vagy ismertek ilyen esetet? Nem érzitek ezt nagyon...hát felszínesnek? Magam is most "fogyóban" vagyok, és azon gondolkodom, hogy fog-e változni ezáltal a jelenleg nullán lévő szerelmi életem. S bár tudom, a külső is fontos, akkor sem vagyok kibékülve azzal, hogy valakinek csak vékonya(bba)n fogok tetszeni, mert annak semmi köze a személyiségemhez...persze én is jól akarok kinézni, de ez olyan...nem tudom:(2014. júl. 14. 22:25
11/13 anonim válasza:
5-ik válaszolónak igaza van 100%ban! :)
12/13 anonim válasza:
A szerelemhez külső és belső vonzódas is kell.
Hiaba van belső ha külső nincs..
Amúgy azt szolidan lefelejtetted hogy TE se jönnél össze csapott,kövérkés férfiatlan testű pasival.
13/13 A kérdező kommentje:
ha nem lenne extrémen kövér és ápolt lenne, stb. akkor miért ne? én sem vagyok extrém kategória...
2014. júl. 14. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!