Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan lány akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány akinek akkor lett párja, mikor lefogyott?

Figyelt kérdés
Vagy ismertek ilyen esetet? Nem érzitek ezt nagyon...hát felszínesnek? Magam is most "fogyóban" vagyok, és azon gondolkodom, hogy fog-e változni ezáltal a jelenleg nullán lévő szerelmi életem. S bár tudom, a külső is fontos, akkor sem vagyok kibékülve azzal, hogy valakinek csak vékonya(bba)n fogok tetszeni, mert annak semmi köze a személyiségemhez...persze én is jól akarok kinézni, de ez olyan...nem tudom:(
2014. júl. 14. 22:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Több esélyed lesz ha lefogysz.. szerintem.
2014. júl. 14. 22:27
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
miért lenne felszínes? tenni akar magáért hát tesz.
2014. júl. 14. 22:27
 3/13 anonim ***** válasza:
Küldj képet! Lehet hogy így tetszel ahogy vagy!
2014. júl. 14. 22:29
 4/13 anonim ***** válasza:
De akkor is a külső az, amit meglátnak először, amúgy pedig előttem szólóknak igazuk van, ezzel elsősorban magadnak teszel jót. Nekem is fogyóznom kell eü okból, és meg nem fordult a fejemben, hogy felszínes, akinek vékonyan jobban tetszek, mint husisan.
2014. júl. 14. 22:29
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha egy lány úgy gondolja, hogy jól néz ki, akkor több esélye van párt találni, mintha úgy gondolná, hogy ronda/kövér/stb.

Nincs ebben semmi különös, én is szívesebben jönnék össze egy olyan lánnyal, aki szépnek gondolja magát.

22/F

2014. júl. 14. 22:31
 6/13 A kérdező kommentje:
igen, mindenképpen le akaron fogyni, ezen nem változtatok. csak értitek, ha ezután lenne párom, vagy valaki akinek tetszenék, sosem bírnék nem arra gondolni, hogy ez CSAk amiatt van, és nem a belsőm tetszik neki :/ nem tudom eldönteni, hogy ez milyen..
2014. júl. 14. 22:31
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem felszínesség. Ha lefogysz változik a belsőd is, mert több önbizalmad lesz, erősebb, pozitívabb lesz a kisugárzásod is. Mert meg leszel magaddal elégedve. Ennek pedig semmi köze a felszínességhez, valaki ducin is szereti magát, akkor róla is süt az önbizalom.
2014. júl. 14. 22:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A viselkedése alapján úgyis el fogod tudni dönteni, hogy miért van veled, nyugodj meg.
2014. júl. 14. 22:32
 9/13 anonim ***** válasza:

Én az elmúlt hónapokban rájöttem hogy sok múlik az önbizalmon is de azért egy jobb kinézet sem hátrány, egyrészt úgy könnyebben talál ruhát magának az ember olyat ami jobban áll neki és jól is néz ki és még is jobban érzi magát a bőrében. Én férfiként 1 évvel ezelőtt 120 kilót nyomtam, na most nekem sosem volt barátnőm, leginkább futó kalandjaim ha voltak de az sem volt az igazi mert senkinek sem jöttem be. Aztán tavaly amikor dolgozni kezdtem akkor november végére lefogytam 10 kilót, és akkor elhatároztam hogy többet is letudok adni. Most vagyok 90 kiló, nagyon sokat változtam sokak szerint külsőre, jobb ruhákat is találok magamnak és bár nem hagytam abba de szüneteltetem egy időre egyéb más elfoglaltságaim miatt sajnos, de szerencsére nem állt meg a fogyás annyira és hízni sem hízok egyáltalán. De sokan mondták és magamon s észrevettem hogy arcra is elképesztően sokat változtam, az önbizalmam is sokkal jobb lett, és egyre bátrabb vagyok emberek közt is. Kezdek felszabadultabb lenni, folyamatosan kezdem jól érezni magam, és jó minden.

Nemrég észrevettem hogy a lányok is jobban állnak hozzám, pl a munkahelyemen a legcsinosabb lány is már sokkal jobban néz rám mint eddig, mindig mosolyogva köszön nekem, és sokkal kedvesebb mint volt. Egy másik lány szintén jobban rám néz, sőt egyre többet futunk össze, leginkább ő keres engem és mindig jól elvagyunk pedig előtte még köszönni is alig köszönt.

Egyik kolléganőm akivel mindig beszélek ő megjegyezte hogy sokkal jobban megváltoztam a szemébe lelkileg is nem csak külsőre és szerinte ez a jó. És higgyem el hogy ha tovább fogyok és erősödök, és egyre jobban nézek ki, annál jobb lesz az önbizalmam és biztos benne hogy megtalálom a szerelmem is.

2014. júl. 14. 22:36
 10/13 A kérdező kommentje:
azt hiszem iagaztok van...:) lehet csak túlaggódom..esetleg ha valakinek lenne kedve erről beszélni vagy valami, írhat privátot :)
2014. júl. 14. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!