Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírjak vagy ne?

Figyelt kérdés
Tegnap jöttem haza egy táborból, és ott nagyon beleestem egy fiúba, csak Ő nagyon összezavart. Szóval az egyik nap sokat hülyéskedtünk és volt egy páros karkötőm és azt kérte, hogy adjam neki az egyiket emlékbe. Másnap meg felesz vagy merszeztünk és amikor odamentem hozzájuk az egyik haverja megkérdezte, hogy „ő az a lány akit szeretsz?" és Ő bólogatott, majd azt a feladatot kapta, hogy csókoljon meg, hát ő semmi kifogásnélkül megtette, de én jól elbénáztam, mert nem csókoltam vissza. És én majd háromszor kellett vissza adjam neki, ami nem volt ellenére és még vissza is csókolt. És utána már az „felelsz" -re azt válaszolta, hogy nem szeret. Utána két napig nem szólt hozzám, de a karkötőt a kezén hagyta. Majd vége lett a tábornak. Még aznap, hogy haza jöttem egy frissen feltöltött képemhez hozzászólt, vagyis válaszolt egy kérdésemre, ami a képemhez volt írva, majd írt egy smile-t, majd oda írtam, hogy oki és írtam 2 smilet, és Ő most még írt két smile-t. Csak most nem tudom, hogy írjak neki vagy nem. Bocsi, hogy ilyen fárasztó szöveget írtam, és nagyon megköszönöm, ha tudnátok nekem segíteni.

2014. júl. 14. 21:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha bejön neked írj rá nem lehet semmi hátrányod belőle.
2014. júl. 14. 21:36
 2/10 anonim ***** válasza:
nyugodtan írj rá :D
2014. júl. 14. 21:39
 3/10 anonim válasza:
Persze, h írj.
2014. júl. 14. 21:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Írj
2014. júl. 14. 21:40
 5/10 anonim ***** válasza:

írj rá

'majd írt egy smile-t, majd oda írtam, hogy oki és írtam 2 smilet, és Ő most még írt két smile-t.' - ezt amúgy rendkívül fontos volt leírni :D

2014. júl. 14. 21:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem fogok ráírni, éppen, mpst írta ki az adatlapjára, hogy kapcsolatban (de nem írta ki, hogy kivel), ilyen nincs!! :((((( Mindegy megpróbálom elfelejteni! :( Azért nagyon köszönöm a válaszokat.
2014. júl. 14. 21:47
 7/10 anonim válasza:
Irj ra es kerdezd meg, h van e valakije! Lehet csak azert tette ki, h megnezze, h te mit reagalsz ra.
2014. júl. 14. 22:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Fiúk azért nem csinálnak ilyet, ha meg mégis, az elég patkányság... :D
2014. júl. 14. 22:10
 9/10 anonim ***** válasza:
a smileiknál elvesztettem a fonalat
2014. júl. 14. 22:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Ja írj rá majd ráfogja a barinőjére hogy ő piszkált bele a facebe :)
2014. júl. 14. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!