Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírjak még egyszer, vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
Beszélgetek valakivel több, mint egy éve. Néha nem ír kb 5-6napig, aztán megint. Mikor megkérdem, hogy miért nem írtvissza, mikor írtam, (látta facebookon) azt mondta, hogy nem vette észre. Lehetséges, hogy valaki kitörölte az üzeneteit? Vagy csak nem akart velem beszélni? Érdemes lenne ráírnom még egyszer? Nagyon nagyon hiáynzik, még sosem taálálkoztunk, mert messze lakunk egymástól. Rengeteg sírok miatta. Mi lehet a megoldás?2014. jan. 27. 21:55
2/6 anonim válasza:
persze írj neki , vagy hívd fel:)
3/6 Moszuke válasza:
persze nem látta.. meg törölték az üzeneteit... ha elakarod hinni akkor minden lehetséges!
lépj tovább.. vagy ne.. az "hülyeség"
inkább nyomulj tovább, csinálj magadból kapcarongyot amibe beletörli a pasi a farkát és visszaakasztja a szögre.
4/6 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy mit akarsz tőle. Ha még nem is találkoztatok és nincs köztetek semmilyen kapcsolat, sőt nem is akartok egymástól semmi komolyat akkor majd visszaír amikor tud, miért lenne kötelező mindig beszélnetek?
5/6 anonim válasza:
Könnyes szemekkel és zsebkendővel,remegve várom a katartikus nagy találkozást :D
6/6 anonim válasza:
Kérdezz rá nem árthat. Viszont annyit megosztanék veled, hogy több mint 1 év után úgy, hogy még soha nem is találkoztatok lehet kilátástalannak látja a helyzetet. Plusz én sem tudok mindig beszélgetni, van amikor egyszerűen nem vagyok abban a hangulatban, hogy órákig traccsoljak valakivel főleg úgy, hogy igazából nincs is köztünk semmi. :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!