Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen velem és a bátyám barátjával? Mit akarhat tőlem? Tegnap eléggé bepróbálkozott az otthonunkban.
Tegnap este VB-t néztek nálunk a bátyám és néhány barátja. A szüleink elmentek egy hétre nyaralni. Öten voltak fiúk + én otthon. Nagyon nem mutatkoztam délutántól kezdve, hogy megérkeztek. Elsőnek jött az egyik legjobb barátja. Tavaly találkoztam vele csak először, de azóta eléggé tetszik. Viszont sosem hajtott rám, csak párszor beszélgettünk, tavaly nyáron, meg most Húsvétkor, amikor eljött meglocsolni. Most is beszélgettünk egy kicsit, amíg meg nem jöttek a többiek. Éjjel 3 körül kimentem pisilni és láttam hogy ég a konyhában a villany. Ő volt ott és valamit kajált éppen, a többiek már biztos aludtak. Beszélgettünk a pultnál, aztán néhány perc után elég hamar megcsókolt. Simogatott, nekem nyomta a testét és felültetett a konyhapultra és csókolóztunk pár percig. Aztán abbahagyta és elküldött aludni. Eléggé megilletődtem, nem tudom mi legyen. Nagyon tetszik, de ő már a bátyámmal együtt egyetemista és egy másik városban tanul, még ha itt is lakik alapból, én meg most ballagtam általánosból. Nem tudom akar-e komoly kapcsolatot, de szerintem nem működne, viszont eléggé vonzó számomra.
Azon gondolkozom hogy 4-5 év múlva lehetne köztünk majd valami, ha még akar, de most nem szerintem.
15/L, ő 20/F
#9 válaszoló vagyok
Nem is arra céloztam, hogy téged zavar, hanem inkább számára lehet frusztráló. Igen, tény, hogy a szerelemben nem számít a kor stb. De nyilván az ösztön 20 évesen nem azt diktálja, hogy egy 8. osztályos lánnyal jöjjek össze. Ezért is írtam, hogy én is 20 éves vagyok, szóval bele tudom képzelni magamat az ő helyébe és valószínűleg ezért küldött el inkább aludni, mert szerintem smárolás közben ez eszébe jutott. És ezt a helyzetet tetőzi, hogy a barátja húga vagy.
Lehet az írásomból úgy jön le, hogy lenézlek, mert 15 éves vagy, de ez nem így van.
12 és 13
Nektek mit jelent a tapasztalatszerzés? Szerintetek feküdjek le vele most nyáron akkor is, ha nem akar komolyat?
11
Ha igaz az, hogy a lányok pár évvel előbbre vannak az érésben fiatalabb korban, akkor szellemileg sem állhatunk olyan messzire egymástól, csak mondjuk 2-3 évre.
Külsőre meg biztos tetszem neki, ha megcsókolt. Szerintem szép arcom van, vannak már cicijeim is, szóval nem tudom miért ne tetszhetnék akár még egy nála is idősebb fiúnak. Volt már hogy 17-18 évesnek néztek csak a külsőm alapján.
A lányok előbb érnek, egy üres feminista duma. Felejts el!
Ha úgy alakulna, akkor én egy 18 éves lánnyal is megpróbálnám. OK, én nem nagyon futnék
bele abba, hogy még pár évig őrizgetné a szüzességét és talán az enyémet is. De az én döntésemet nem az befolyásolná, hogy mit gondol róla a környezetem. Nálatok még az is lehet, hogy neki ciki lenne egy 15 éves gyerekkel járni, miközben 17-20 éves "nőket" is megkaphat. És még ezer másik oka lehet, amiért nem akar vagy nem mer tovább lépni.
Viszont 15 évesen még neked sem kell napi kapcsolat és vizsgaidőszakban neki sincs erre szüksége.
38/F
6-os vagyok, igazad van. Egyébként nem tetszene egy ilyen helyzet,mert folyton arra gondolnék,hogy kibeszélnek,
Visszatérve Rád szerintem a korod és a bátyád miatt. Egyébként ha határozottan rámásztál volna,lehet,hogy nem állt volna ellen, de hidd el,jobb ez így. :)
15.
Nem tudom te fiatalként milyen voltál. Egyszer hallottam az apukámat arról beszélni a bátyámnak, hogy ő is kamaszként állandóan a lányok puncijára gondolt. Ő is veled kb. egykorú, kicsit idősebb. Szóval nem hiszem hogy 15 évesen nagyon éretlen lennék párkapcsolatra, mi is gondolunk a szexre, szerelemre, gondolom te is voltál olyan idős mint én. Valamikor el kell kezdeni a tapasztalatszerzést. Tudom, hogy egy mostani kapcsolat nem olyan lenne, mintha 20 vagy 25 éves lennék, de ha 20 évesen kezdenék fiúzni akkor annál később tapasztalnám meg a dolgot.
Testre biztos előbb érnek a lányok, mert mindenhol azt látom, osztályképeken is például 14-18 év körül, hogy a lányok már kész nők testre, a fiúk meg még kisfiúk hozzájuk képest, pedig egy korban vannak. Én is ezt érzem ha a velem kb. egykorú fiúkra gondolok. De mondom kíváncsi lennék például 5 év múlva lehetne-e valami köztünk. Ha még akkor is tetszene és éppen mindketten egyedül lennénk, akkor talán már jobb lenne. Nem tudom, jó volt vele most csókolózni, lehet hogy azt még kipróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!