Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátomnak, hogy a "nagyon jó" barátja részegen nagyon bepróbálkozott nálam?
A srácnak van 9 hónapja barátnője, tegnap amikor ittunk négyesben(barátom, én és 2 barátja), a srác azt mondta beszélni akar velem, és lemaradtunk. Elkapta a kezem, és bevitt egy sötét helyre, majd vetkőztetni kezdett volna, meg meg akart csókolni, taperolt, én meg próbáltam ellökni, aztán határozottan kijelentettem egy ellökés keretében, hogy hagyjon békén. Akkor békén hagyott, tovább is mentünk. Amikor felmentünk hozzájuk, akkor is, ha nem volt ott a barátom(wc-re ment, kaját csinált, ilyesmi), próbált nyúlkálni, csókolni.
Persze nem sikerült ezek közül semelyik neki, de nagyon szégyellem magam emiatt, és nem akarom a barátságukat ezért tönkretenni... A srác még azt is mondta, hogy "nagyon szeretem a barátnőmet, de tuti megcsalom, mert fiatal vagyok, 19 éves, ez még megbocsátható", amikor rákérdeztem, hogy miért csinálja ezt... undorító.
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!