Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bátyám haverja belopakodott hozzám éjjel?
Tegnap délután érkezett meg hozzánk a bátyám haverja, aki oda van értem. Ezt onnan tudom, hogy bátyámnak említette, ő pedig elmondta nekem.
Semmi közeledést nem érzetem tőle a nap hátralevő részében, majd olyan fél12 tájt elhelyezkedtem aludni. Később arra ébredtem, hogy szorosan mögöttem fekszik, az erekcióját a fenekemnél éreztem, és a nyakamat csókolgatta, miközben a másik kezével simogatott. Kis idő kellett míg észbe kaptam, és halkan, de bosszúsan mondtam neki, hogyha azt szeretné erre ne derüljön fény, hagyja el a szobámat. Bocsánatot kért, és eltávozott.
Utána kérdőjelek keletkeztek bennem. Nem tudom, hogy beszéljek-e vele. Nem tudom, hogy helyesen cselekedtem-e, bár kívánom.
Mit gondolsz erről? Hogyan cselekedtél volna a helyemben?
Fiúk, ezt ti is megtettétek volna?
Én 17 éves lány vagyok, ő pedig lassan 20.
A kérdés félkamu: ami annyit jelent, hogy a kérdező ezt tervezi tenni egy haverja húgával.
Kérdező: ne csináld, mert nem így megy. Nem minden lány ri.banc, s ráadásul olyat kaphatsz a haverodtól vagy/és az apjától, hogy nem lesz miért csajokat nézegetned.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!