Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért pont a vékony fiúkat kell bántani, alázni, cikizni?
Nem értelek titeket,hogy miért pont a vékony fiúkat szeretitek porig alázni,mindenféle degredáló jelzőket alkalmaztok rájuk,például girnyó,nyüzüge,csontváz,kinevetitek őket,soha nem járnátok velük és ezt éreztetitek.A kövérekkel pedig nincs annyi bajotok,csomó pocakos,löttyedt meg sörhasú férfinak van nője,mert az olyan férfias,ha egy hájas disznó az illető.Mi baj a vékonyakkal?Ők sokkal inkább kevésbé tehetnek arról,hogy ilyenek,míg a kövéreket nehogy már sajnáljam a túltápláltságukért(az egészségügyi okokból elhízottakat ne számoljuk ide).
Szóval mi ez az undorodás?
Ha nagyon gusztustalan fiút kell mondania egy lánynak,tuti a vékony,soványat mondja,nem a kövéreket.A fiúknál legalább fordítva van.
Annyira utálom/utáltam emiatt,hogy vékony vagyok,pedig nem tehettem róla,mert fiatalon nőttem 190 cm magasra és emiatt voltam nagyon sovány,most már rengeteg gyúrással és kajálással közelítek a normál súlyhoz,de már hányingerem van az összes lánytól,mert tudom,hogy mindegyik utálja a vékony fiúkat.
12es vagyok..Az még nem jutott eszedbe hogy a mai világban több az erőszak,verekedés? Ha vékony vagy abból kb azt lehet levonni hogy nem hogy magadat hanem még csak a barátnődet sem fogod tudni megvédeni.
Szerintem ezért hiszik azt hogy ha valaki izmosabb akkor jobban meg is tudja a lányokat védeni.
Én igy személy szerint,ha szép lenne az arcod,pluszban vékony is vagy,járnák veled,de azért egy lány jobban biztonságban tudja magát érezni egy erősebb férfi mellett! :) Csak ugy gondolkozz el ezen!
Üdv, magas vékony srác!:D
én alacsony-vékony vagyok és engem af ejem miatt csúfolnak a lányok, fura, de a vékonyságom miatt még nem igazán bántottak, volt, aki nyominak nevezett talán ezzel célzott, hogy milyen vékony vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!