Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kb. egy éve tök jó alakuló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb. egy éve tök jó alakuló kockahasa volt egy fiúnak akibe belezúgtam. El nem tudtam eddig képzelni, hogy milyen szexi lehet most, ha egy éve izmos volt és vékony, ameddig meg nem láttam a képet (részletezésben)?

Figyelt kérdés

[link]

(a jobb oldali szemüvegesről van szó) Körülbelül olyan volt a hasa, mint a másik gyereknek. Amikor megláttam, lesokkolódtam. Mondom úristen. Miért ilyen a hasa most és a sokkot hogy dolgozzam föl?

ui.: amikor először megláttam a képet, el se hittem hogy az ő

légyszíves értelmes válaszokat

2014. júl. 12. 18:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

most komolyan ez a legnagyobb bajod?

szerintem semmi gond a sráccal, teljesen jól néz ki

de remélem nem áll le veled, jobb lenne ha nem is ismerne téged

2014. júl. 12. 18:44
 12/14 A kérdező kommentje:
#11 nem ismerjuk egymast csak sokaig jartunk valahova tobben es mindenki elegge fuggetlen volt ott szoval nem ismerkedhettunk meg.
2014. júl. 12. 19:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Undoritó némber vagy, kérdező.
2014. júl. 12. 20:25
 14/14 Thunderstruck válasza:
Valahogy úgy próbáld meg feldolgozni, ahogy Ő próbálhatja meg most otthon feldolgozni a te csenevész ropilábaidat meg a 80-as évekbeli Elton John napszemüveged! Talán úgy menni fog!
2015. júl. 8. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!