Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek nincs párja! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek nincs párja! Mit gondoltok mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
nemet és kort is írjatok légyszi.
2014. júl. 12. 11:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az élettársam 11 év múlva elhagyott (meghalt). Nemrég volt egy komoly kapcsolatom, de fél év után beláttam, hogy ez vele nem működik úgyhogy dobtam. Persze vadásztam, tetszett egy lány, a haveroknak mondta hogy én is bejövök neki. Gondoltam, hogy az események felpörgetése érdekében elhívom randira. Azonnal igent mondott, de egyéb elfoglaltságai miatt ő mondott időpontot. Persze a megbeszélt helyre és időre nem jött el, azóta sem jelentkezik (múlt hét óta). Úgyhogy most jelenleg nincs párom.
2014. júl. 12. 11:51
 12/19 anonim ***** válasza:

10-es (1. vagyok)

Azért mert elhiteti velem hogy ez egy kapcsolat.Egy héten kb egyszer eljön, este. És csak sex van. Ez mégis hol kapcsolat? Pedig tudja mennyire oda vagyok érte, de folyton kifogásokat keres h miért nem akarja velem komolyan. Mert hogy túl fiatal vagyok, és komolytalan, meg lelépek majd mással bla bla. Nem akar és kész

2014. júl. 12. 11:54
 13/19 anonim ***** válasza:

Kicsi nekem a város, ahol élek, nincsenek hozzám hasonló fiúk.

17L

2014. júl. 12. 11:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Introvertált ember vagyok, így nehezen megy az ismerkedés. Nem szeretek nagy közösségekbe járni, jobban érzem magam egyedül...a szerelmet nem utasítanám el, mert már hiányzik, hogy valaki legyen mellettem.
2014. júl. 12. 12:01
 15/19 anonim ***** válasza:
Túl nagyok az elvárásaim, így inkább egyedül vagyok.
2014. júl. 12. 12:09
 16/19 anonim ***** válasza:

Mert nincs szükségem senkire.

Simán lehetne pasim,jelentkezők is vannak de nekem egyik se kell.

2014. júl. 12. 12:24
 17/19 anonim ***** válasza:

1. 12. (10. vagyok)

Miért mennyi a korkülönbség köztetek?

2014. júl. 12. 12:32
 18/19 anonim ***** válasza:

17es

13 év

2014. júl. 12. 20:06
 19/19 anonim ***** válasza:

engem kidobtak fél éve

eddig azért volt mert nem akartam senkit

most azért nincs mert nincs szerencsém :D

amúgy nem vagyok egy tipikus szépség

2014. szept. 4. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!