Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti nektek mi az ami egy pasi testén fontos?
haj: szin? hosszú vagy rövid?
alkat: sovány, testeseb vagy izmos?
magasság?
suly?
péniszméret?
szőr: legyen vagy ne?
szemszin?
milyen ruhákat viseljen?
haj: csak rövid, esetleg zselézve. (nem kell kisfiús,sem rocker frizura)
színe nemlényeges.
alkat: normál
magasság: hát min. 6-7 centivel magasabb legyen nálam.
péniszméret normál
3#as vagyok:
ez lemaradt..:
szőr igen legyen, mert szeretem ha egy férfi férfias!
szemeszíne: ugyan mindegy...
ruházat: laza , kissé sportos.
17/l
Haj: Mindegy, csak álljon jól neki, ne legyen kopasz, vagy seggig érő. Tetszik, ha bele tudok túrni.
Alkat: Sovány, vagy enyhén izmos. Inkább az alap formáját figyelem. Felőlem aztán lehet majdnem teljesen csontgebe (azért nem etióp éhező!), ha szép formája van (váll-csípő arány, vonal megvan). Túl vaskos, dülledően izmos ne legyen.
Magasság: Minimum egymagas velem (170), viszont a legoptimálisabb 180 és 190 cm között.
Testtömeg: Nekem teljesen mind1, a kinézetet figyelem. De azt tapasztaltam, hogy egy ~185 körüli fiú már nem néz ki túl jól, ha 60 kiló alá megy.
Péniszméret: Lehetőleg 10 és 20 cm között legyen, de hajlandó lennék kompromisszumokra, ha ügyes az illető. (Szerencsére a barátomé 10 és 20 között van :P)
Szőr: Legyen, de azért ne legyen gorilla.
Szemszín: Mind1.
Ruhák: Ne legyen sem divatmajom, sem pedig igénytelen. Szeretem a laza, letisztult öltözködést. Egy jó pasi egy egyszínű póló + farmer kombóban tökéletesen néz ki.
haj mindegy,neki álljon jól.
alkata .. hát ha az ideálomat akarom leírni,akkor van rajta izom,de nem az a nagyon kigyúrt állat, inkább szálkás.
magasság: legyen nálam magasabb hogy feltudjak nézni rá
súly: lényegtelen.. az alkata fontosabb.
péniszméret: lényegtelen számomra. ha egy pasi bejön, emiatt nem fog megváltozni a véleményem. fordított esetben sem.
szemszín: lényegtelen.
ruha: amilyeneket ő szeret.. amilyen a stílusa. nem én fogom megmondani.. :D de ne legyen igénytelen.
haj: mindegy mindegy, de inkább rövid
normáltól felfele egészen a macisig jöhet. Kivétel a túl izmos, és a túl vékony.
súly: hát valahol 80-110 közt
mindegy
ikább szőrös legyen, az a férfias, sőt szakáll is lehet
férfiasakat, egyszerűeket, elegánsakat.
Én jobban szeretem ha egy kicsit hosszabb a haja így van mibe beletúrni, a színe mindegy.
Az alakata inkább legyen testesebb vagy izmos.
Én 180 cm vagyok szóval legalább velem egymagas legyen.
Az alkat miatt remélem már azért többet nyomna kb 70-75 kg
A szemszínnel az a baj hogy mindig keresek valamit amihez tudom hasonlítani... mogyoró, fenyő, olvasztott méz....
A többi pedig vagy mindegy vagy a saját stílusa határozza meg amit én semmiféleképpen nem akarnék megváltoztatni... :) 17/L
Haj: 5-10 centis szálakból álló, kócos, szőke. A valóságban a szín lényegtelen, frizurából pedig csak a kopaszságot, a pármillis tüsifejszőrt, valamint a mostanság divatos ecsetfejet nem szoktam díjazni (annyi a kitételem, hogy álljon jól)
Alkat: A szálkásan vékony az ideális, szóval amin épphogy szépen kivehető az izmok kirajzolódása, a zsír meg egészen minimális rajta. Amúgy az extrém szélsőségektől eltekintve semmitől sem zárkózom el, jött már be srác némi túlsúllyal is.
Magasság: Alulról súrolom a 160at, de a magassarkúkkal igen jó barátságot ápolok, szóval úgy 170 és 175 között a legjobb. Ehhez képest találkoztam olyannal is, aki törpetermete (genetikai betegsége) ellenére mozgatott meg bennem valamit úgy, hogy csak látásból ismerem őt.
Súly: Tökmindegy, amíg az alakod beleesik az általam kijelölt tartományba :D
Farok: A vastagságon lehet inkább a hangsúly. Egy 5 vagy több centi átmérőjű pénisztől lehet, megijednék. Hosszra az átlagos 15ös (+/- 2-3 cm) tökéletesen megfelel.
Szőr: A felsőtesten ha annyi szőr van, hogy ellepi az egész mellkast, az számomra kiábrándító, emellett a háton és a kézfejen lévő bunda is. Az arcszőrzet sem az én műfajom, a borosta mutat egyeseken jól, de kényelmi okokból jobbnak látom eltávolítani. Szeméremszőrzet és hónaljkutya legyen karbantartva (ergo a csupaszság nem elvárt), és azt hiszem, ennyi.
Szemszín: A zöld a kedvencem, tessék. Gondolod, hogy felejtős nálam, akié másmilyen?...
Ruházkodás: A mindennapos céltalan eleganciától el tudok alélni, HA az harmonizál valaki kisugárzásával. A lényeg, hogy ne befosottság gyanúját keltő (csüngő ülepű) gatyában és élénkrózsaszín izompólóban akarj feszíteni, meg hogy ne hordj szakadt, piszkos, kinyúlt, igénytelen ruhákat, és illjenek egymáshoz amiket magadra aggatsz.
Remélem, világossá vált, hogy hiába van egy ideálom, nem ragaszkodom hozzá görcsösen, és bármibe le merem fogadni, hogy ezzel a lányok jelentős többsége így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!