Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert fontos az a nok szamara, hogy egy pasi testes legyen?
mármint dagadt? vagy izmos? izmos azért mert vonzóbb mint egy pálcika. de a szó szoros értelmében dehogy, az mégrosszabb ha testes vagyis dagadt..
2014. febr. 2. 18:35
2/19 A kérdező kommentje:
Nem kover, hanem legyen rajta izom, de ne legyen olyan, mint Schwarzenegger, hanem ferfias, testes legyen!
Számomra azért, mert rosszul érzem magam ,ha a srácnak vékonyabb a karja, combja mint az enyém.
2014. febr. 2. 18:37
Gratulálok az egyes felfigásához. Remélem topmodell alkatod van.
Én testes vagyok, de nem izmos, hanem olyan masszív. Van egy kis pocakom, de nem az a klasszikus mackós alkat vagyok azért.
2014. febr. 2. 18:38
ez nem hozzá állás kérdése. így vagyunk összerakva.
kétlem, hogy sok csaj mondaná, hogy vonzza a pasin a kerekded forma. az a lányokon áll jól
2014. febr. 2. 18:42
Nekem egyszerűen jobban tetszik egy olyan pasi, aki férfias, sportos alkatú. Nem kigyúrt izomállat kell, nem erről van szó. Arról pedig sajnos nem tehetek, hogy még egyetlen pálcika fiú sem tetszett. Egyébként is vicces lenne szerintem, ha erősebb vagyok lány létemre, mint a fiú..
2014. febr. 2. 18:43
2014. febr. 2. 18:46
mert ugyan olyan ösztön ez nekik mint a férfiaknak a vadászat
attól mert kicsit túlléptünk az ősemberen még nem vetkőztük ki az ösztöneinket
2014. febr. 2. 18:48
Jhaaaj, ne mondjátok már, hogy felszínesek vagyunk. Ez egyáltalán nem erről szól. De gondolom, ti biztos a 100 kilós csajszikra buktok.:) Na, szóval erről ennyit.
Igen, fontos a külső. Nektek is. Szóval nem értem, miért kell felszínesnek titulálni a nőket. Akkor ennyi erővel ti azok vagytok.
2014. febr. 2. 18:49
9-es: nem arról van szó, hogy nem a 100 kilós nőkre bukunk mi sem. Arról, hogy ha egy pasi nem kigyúrt, izmos, attól még nem biztos, hogy kövér disznó. Van, akinek az alkata olyan, hogy masszív. Mellesleg én is ilyen vagyok és 191 centi társul mellé. Engem sem zavar, ha van pár plusz kiló a nőn. Nem várom el, hogy atletikus alkata legyen és konditerembe járjon.
2014. febr. 2. 18:51
Kapcsolódó kérdések: