Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert fontos az a nok szamara, hogy egy pasi testes legyen?
170 centi vagyok és 55 kiló. volt egy pasim, 180 centi és 65 kiló.
Röhejes volt hogy ilyen piszkafa lába volt az enyémhez képest, pedig én sem vagyok kövér. Egy 180 centis pasinak 77-80 kilónak kell lennie ahhoz, hogy arányos legyen - ne legyenek vékony hosszú végtagjai mint 1 póknak. Egy csajnak viszont, 170 centisen már nemigen kell 60 kiló fölé mennie, ugyanis az rajta háj lesz.
Mert a pasiknak nem csak a látható izmai nagyobbak és "vesznek el" helyet a zsírtól, hanem a belsők is.
ezért legyen a pasi testesebb - egészségesebb is.
Az erőt, az egészséget sugározzák a masszív (nem elhízott!) férfiak, még kis pocakkal is.
Akit meg majd elfúj a szél - azt majd a menyasszony fogja átemelni a köszübön és nem fordítva? Olyan illúzióromboló...
Sosem tetszettek a testes fickók.
170 centi vagyok, és 5
(bocsi előbb elküldtem véletlenül)
szóval...
170 centi vagyok, és 50 kiló, a barátom pedig kb. 188 centi és jelenleg 65 kiló (a koliba lefogyott, 68-70 szokott lenni). Nekem tökéletesen megfelel, még így is sokkal nagyobbnak érzem magammál.
hát, engem pl. nem zavar ha vékony a párom, csak magasabb legyen. nemtudom ez vmi ösztönféle lehet..:D
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!