Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, osztályoznátok őt egy 10-es skálán? (KÉP) Kort is írjatok, légyszí!
2014. júl. 11. 19:44
11/17 anonim válasza:
Most férfiként írok de sztem nem rossz ez annyira, hetero vagyok de ha csaj is lennék. 10/8
12/17 anonim válasza:
te véletlenül nem Fehérvár környékén laksz?:D
olyan ismerős vagy nekem. XDD
13/17 anonim válasza:
Most csak nekem jutott róla eszembe Bereczki? :D
Amúgy inkább nem pontoznék, mert ismeretlenül valószínűleg sokkal kevesebbet adnék. Olyan típus, aki elsőre csak külső alapján nem fogna meg, de nem taszít, így később, ha megismerném, és szimpatikus lenne, akkor nem lenne vele gond :)
14/17 anonim válasza:
Nekem is Berecki jutott eszembeXD
16/17 anonim válasza:
Annak ellenére, hogy a világos hajú és szemű fiúk nem fognak meg, szerintem 7-8.
L22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!