Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van esély hogy teres vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély hogy teres vagyok?

Figyelt kérdés
Párommal mindig védekezünk, nem volt semmi baj, mégis valamiért előjött ez a téma. A menstruációm is megjött, igaz pár nap késéssel, de ez lehet a stressz miatt is. Teszt is negatív lett, orvosnál is voltam, de csak rákszűrésen és nem kérdeztem rá. Mégis érzem a terhesség pár tünetét, és a hasam is mintha nagyobb lenne (étkezések után főleg, utána pár órával kisebb lesz). Eddig nem vettem észre (lehet azért, mert nem figyeltem, de akkor sem tudok megnyugodni)
2014. júl. 11. 13:55
 1/10 anonim ***** válasza:
van teres vagy
2014. júl. 11. 13:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Hú elírtam valamit, szörnyű. Normális választ lehetne? :)
2014. júl. 11. 13:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes.
2014. júl. 11. 13:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sem vagy terhes. Nekem is van, hogy késik 1-2 napot (ilyenkor én is a legrosszabbakra gondolok), de persze utána megnyugszom. Menstruációm előtt vagy közben én is van, hogy érzek terhességre utaló tüneteket, mint pl.: jobban kívánom az ételt, többet eszem, hányingerem van, szédülök, fáj a fejem, stb... de ezek csak a menstruáció miatt. Szerintem rajtad is ilyesmik jönnek ki. Az pedig teljesen normális, hogy evés után picit felfújódsz, hiszen tele a poci, de másnap reggelre megint ugyanolyan alakod lesz, mint előtte. Szóval szerintem nyugodj meg és továbbra is védekezzetek! ;)
2014. júl. 11. 14:09
 5/10 A kérdező kommentje:
14:09 Köszönöm a kedves választ :) Esetleg annak lehet köze ahhoz, hogy nagyobbnak tűnik a hasam, hogy mostanában hasizomra edzek? Mert ha befeszítem, akkor látszódnak a kis kockák... de ha kiengedem, akkor nagy :(
2014. júl. 11. 14:14
 6/10 anonim ***** válasza:
wtf? voltál nőgyógyásznál... ő mondta, h minden ok... szted titokban tartaná ha terhes lennél, h majd rájössz, vagy mi?
2014. júl. 11. 14:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem vagyok valami sportember, de ha hasizomra edzel, akkor előtte szálkásítanod kell, hogy ne tűnjön nagyobbnak, felfúvódottnak a pocid. Ezeket a feles kilókat diétával, plusz edzésekkel tudod leadni. Egyébként tök normális ha reggeli, ebéd, vacsora vagy nasi, de innivaló után felfúvódik a hasad. Ez nálam is így működik, de szerintem mindenkinél. :)
2014. júl. 11. 15:00
 8/10 zsani123 ***** válasza:
ne felj,nem vagy az:)
2014. júl. 19. 01:42
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen, voltam nőgyógyásznál, de csak rákszűrésen, ott nem említettem a terhességet. Így is észrevenné?
2014. júl. 29. 20:53
 10/10 anonim ***** válasza:
A hasam is mintha nagyobb lenne, étkezések után főleg.:DDDD Ne haragudj, imádnom kell téged és én imádlak! :DD
2014. aug. 13. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!