Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves, aranyos, türelmes, de nagyon szegény férfival milyen esély lehet a kapcsolat? Szegényen nagyon látszik, hogy szegény
Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 20:57
1/9 anonim válasza:
Én egy elszegényedett ember vagyok. A szerelmem büntetésnek tartom.
2/9 anonim válasza:
"Kedves, aranyos, türelmes"
Nagy az esély. :)
4/9 anonim válasza:
Az a jellemétől függ. Ha kitartó és törtető, akkor én a szegénységét nem tartom bűnnek. Többre megyek vele mint egy gazdag apuci pici fiacskájával, aki életében egy szalmaszálat nem tett keresztbe.
Nagyon számít nekem, hogy egy férfi legyen céltudatos, talpraesett és kreatív. A nyámnyila férfiak nem vonzanak akár gazdag, akár nem.
5/9 anonim válasza:
Ha szegénynek szuletsz nem a te hibád, de ha szegenyen halsz meg az már a te hibád. Bill Gates
6/9 anonim válasza:
A 4-es jól mondja. Nem a "kedves, aranyos, türelmes" azok, amikkel felkeltheted egy nő figyelmét, vonzalmát. A szegénységgel semmi baj, más szegény férfiak is dugnak.
7/9 anonim válasza:
"Ha szegénynek szuletsz nem a te hibád, de ha szegenyen halsz meg az már a te hibád." Mondta a gazdag zsidócsaládba született Bill Gates :)
8/9 anonim válasza:
Hát, én úgy gondolom, hogyha törődik veled, bejön Neked, jól megvagytok, szeret és tenni akar azért, hogy jobban menjen a sora, akkor nincs miről beszélni. Senki sem tehet arról, hogy hova születik!
9/9 anonim válasza:
A kapcsolat milyensége nem azon múlik, hogy milyen az anyagi helyzete valakinek. A szegény nagyon relatív fogalom. Mihez képest? Én a munkanélküliekhez képest nem vagyok szegény, van mit enni, nincs elmaradt befizetni valóm. De egy bankárhoz, vagy jól fizetett alkalmazotthoz, netán képviselőhöz képest szegény vagyok. És miből látszik a szegénység?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!