Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi baj lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi baj lehet velem? Ti járnátok egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Szőkés hosszú hajam és barna szemeim vannak, magas és vékony vagyok, mások szerint szép. Sajnos eléggé önbizalom hiányos vagyok, régebbi sérelmek miatt. Régebben vagdostam magam (NEM divatból!), de még van, hogy most is előfordul, bár szerencsére egyre ritkábban. Vágyom arra, hogy valaki szeressen, hisz egyre kevésbé érzem úgy, hogy számíthatnék a barátaimra. :/ Volt már fiú az életemben, de vagy csak egy éjszakás kalandra kellettem volna nekik, vagy csak egyszerűen kiállhatatlan személyiségűek voltak. Szerintetek mi baj lehet velem? Valakinek nincs kedve esetleg beszélgetni? 16/L

2013. nov. 10. 15:15
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem.Átlépnélek a pasik helyébe. Mert egyrészt nem vagy egyenes, másrészt hazudozol, harmadrészt ha megtörtént volna az amitről te beszélsz és olyan ember lennél(mint aki nem vagy) sosem irtad volna ki a kérdésedet.
2013. nov. 10. 15:17
 2/8 anonim ***** válasza:
írj kérlek :)
2013. nov. 10. 15:18
 3/8 anonim ***** válasza:

16 évesen, mondod, hogy a "régebbi sérelmek miatt", mert vagy "egyéjszakásra kellettél". Hány évesen volt ez a rég? :D Ugye nem 13 évesen?

Ne haragudj, de nem bírom felfogni, hogy miért nem lehetett várni 16 éves korodig a pasizással.

Sosem értettem ezt a kézvagdosást, az én osztálytársaim is vagdosták a kezüket, mert "olyan szomorú az élet". 12 évesen volt hogy 3 szerettem halt meg, mégse vagdostam a kezem.

2013. nov. 10. 15:25
 4/8 A kérdező kommentje:

Harmadik, szerinted egy 16 éves lánnyal nem történhetnek rossz dolgok?

Kinek mi a régebben, én például ez esetben a tavalyi és az előtti évre értettem. Jó lenne, ha nem kötnél belém úgy, hogy nem is ismersz!

2013. nov. 10. 15:32
 5/8 anonim ***** válasza:
dugtál már?
2013. nov. 10. 15:45
 6/8 A kérdező kommentje:
#5: Ez mit számít a kérdés szempontjából? :D
2013. nov. 10. 15:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Írsz privit? :) Hasonló helyzetben vagyok én is, a vagdosást kivéve.

19/F

2013. nov. 10. 22:30
 8/8 anonim ***** válasza:
dugtál vagy nem?
2013. nov. 10. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!