Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire sokan szeretik, ha egy lánynak izmos a lába, vádlija? Miért olyan vonzó ez?
A tavasz, de főleg nyár óta sok megjegyzést és dicséretet kapok általában a baráti körömből, hogy milyen izmos a vádlim. Sokat edzek a lábamra, és valóban meg is látszik egy kicsit. De még szeretnék izmosabb lábakat, nagyjából olyanokat, mint a képeken.
Ez még vonzó szerintetek?
Ne legyen rajta ilyen "izomkitüremkedés". Furán is néznél ki, ha csak a vádlid lenne kidolgozott, hasadon meg egyéb helyeken meg semmi. Ez már tényleg nagyon durva.
Az ilyen szép, vékony, nőies vádlit szeretika fiúk.
Nekem bejonne, de te valszeg ugysem fogod tudni ezt elerni. Kell hozza egy jo genetika, meg lehet nemi mas okossag is. De amugy van egy reteg, akinek szinten bejonne ez a szint is, masnak meg nem, szal nem lehet olyat mondani, hogy a ferfiaknak altalaban mi jon be.
Az a jo izmos-csunyaizmos hozzaszolo meg marhasagokat beszel.
Szerintem király az izmos vádli. Az egyik legszebb szerintem Szabó Melindának van. :D
Küldhetsz a Tiédről képet. ;)
Köszi a válaszokat!
Az enyémről legfeljebb csak úgy szeretnék küldeni képet, ha megmondjátok, hogy hová valósiak vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!