Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt miért ilyenek az emberek?
Figyelt kérdés
Ha egy lány kitesz ide képet magáról egyből kritizálják,lehordják mindennek.Pl az előbb is a két szőke bombázót...Miért? Ezek az emberek miért teszik ezt?Gyerekek vagy felnőttek?Fiúk vagy lányok? Mit gondoltok?2014. júl. 10. 22:05
11/20 anonim válasza:
PlasztikCicák voltak, tucat emberek.
13/20 anonim válasza:
bocsánat az őszinteségemért, de én inkább megmondom nekik mit gondolok, minthogy hazudjak nekik...felrakták, hogy az egójukat növeljék, várják a sok elismerést...de nekem akkor sem tetszettek...ha tetszettek volna akkor azt írtam volna nekik :) persze ez csak a felszín...lehet belül mind2 nagyon is szép és kedves!
21F
14/20 A kérdező kommentje:
Van hogy nem is kell képet kitenni, már a kérdezőbe bele kötnek.Vagy a kommentelők egymással elkezdenek veszekedni.
2014. júl. 10. 22:15
15/20 anonim válasza:
8-as jót nevettem rajtad,de tényleg.Ekkora hülyeséget.
16/20 anonim válasza:
#13 ismét:
mindig van vélemény különbség vagy csak unatkoznak az emberek...
17/20 WheneverYouWant válasza:
Vegyes a népesség de ha tippelni kellene akkor a többség fiatalkorú mert éjjel 1-2 után kihal az oldal teljesen...
18/20 anonim válasza:
Különbözõ az ízlése az embereknek. Vannak akik csak fikázzák õket és lehordják de ez van. Számítson rá az ember. A valóéletben is megeshet, hogy ennyi pasinak nem tetszik csak ugye annak nincs annyira nyilvánvaló bizonyítéka mint a tetszésnék a bámulás, szemezés, leszólítás, fütyülés. Pl végigmennek az utcán akkor biztos sokan utánuk fordulnak amibôl az jön le lányoknak hú de jó nõk, de ugyanennyien meg lehet, hogy csak rájuk néznek és egybõl elkapják a fejüket mert nem jön be nekik. Nincs az, hogy odaszól neki, hogy k*rvára nem jössz be meg ilyenek. Szóval lehet csak ennyi az oka.
19/20 tóbiás róbert 2000 válasza:
MEGADOM A LEG EGYSZERUBB VALASZT...MERT HULYEK...ennyi ezt jobben nem birom le irni bocs ^^
20/20 anonim válasza:
én mindig megmondom az őszintét! ha úgy gondolom, hogy nagyon bántó akkor inkább nem írok (kivéve a f4rtúróknak)
de odafigyelek arra, hogyan fogalmazom meg, megpróbálom a "kérdező agyi szintjéhez és lelki világához" igazítani a választ...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!