Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mást is kiábrándítanak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is kiábrándítanak az ilyen emberek?

Figyelt kérdés
Mindenhol ri_bancok és bunkó f@_szfejek vannak, akik azt hiszik jobbak másoknál, minden más ember lenéznek, és csak a saját "elit" körükkel viselkednek emberségesen, meg persze a felettük állók seggét körbenyalják szép fényesre az előbbrejutás érdekében, de aki véleményük szerint nem üti meg az ő mércéjüket azt eltapossák, kihasználják, emberszámba sem veszik. Ahogy megyek az utcán sorra látom az üresfejú plázapi_csákat, akiknek az a legnagyobb problémájuk, hogy milyen műkörmöt csináltassanak magukra, a szüleik persze ezerrel pénzelik őket, csak divatos cuccokba járnak, és mindenüket kiteszik, aki pedig nem öltözik k_rva módjára azt lenézik. Sajnos a legtöbb ember már ilyen, és ilyenkor mindig erősen elgondolkozom, hogy talán rossz bolygóra születtem, és jobb lenne innen lépni inkább... hisz ki akar egy ilyen világba gyereket szülni? Mert lehet ez a mocskos világ beszippantja a gyerekét is és ugyanilyen sz@r ember lesz, vagy pedig ha normális marad akkor meg a sz@r emberek fogják eltaposni. Mindig a jók szívják meg, a gyerekkori töndérmesékkel ellentétben, ahol a végén mindig a jó győzedelmeskedik. De a valóságban ennek pont a szöges ellentéte látszódik.
2014. júl. 10. 19:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Lehet így is fogalmazni. De én már a dühön túljutottam
2014. júl. 10. 19:28
 2/13 anonim ***** válasza:
Általánosítasz, end of story
2014. júl. 10. 19:29
 3/13 KnightBalazs ***** válasza:
Elsö két mondatot olvastam el. Egy tanácsom van. Ne hordozz a szivedben gyülöletet és haragot. Nehéz súlyok ezek és lehúznak nap mint nap. Mosolyogj rajtuk eggyet hogy milyenek is... és lépj tovább ne érdekeljen téged hogy mit tesznek.
2014. júl. 10. 19:30
 4/13 A kérdező kommentje:
Jaj most hagyjuk ezt az "általánosítás" meg "nem mindenki ilyen" dumákat.. tudom jól, hogy nem mindenki ilyen, és vannak kivételek, de sajnos egyre kevesebben.
2014. júl. 10. 19:31
 5/13 anonim ***** válasza:
62%
Nem ábrándítanak ki, mert nem figyelek az ilyen emberekre. Nem foglalkozom másokkal nagyon. Nem is értem, hogy lehet ennyit foglalkozni vadidegenekkel. Azt meg végképp nem, hogy ránézésre hogy lehet így utálni másokat, de biztos bennem van a hiba, hogy jóra neveltek.
2014. júl. 10. 19:32
 6/13 A kérdező kommentje:
3-as, könnyű lenne csak mosolyogni egyet rajtuk és továbblépni, de sajnos az életemben lépten nyomon ilyenekbe botlok, és sehogy nem tudom elkerülni őket, pedig ha tehetném messzire kerülném őket. De pl egy munkahelyen nem az ember dönti el, kik a munkatársai, és ha nap mint nap ilyen embereket kell elviselnie maga körül, akkor igen is elege lesz az embernek.
2014. júl. 10. 19:32
 7/13 anonim ***** válasza:
Mivel könnyebb hülyének lenni, mint ésszel járni a világot. Persze, hogy belőlük van több, amúgy meg kit érdekel, legtöbb nem viszi semmire. Ha téged ennyire bosszant, akkor te se vagy különb. Le kell tojni az ilyeneket. Vannak barátaid? azok normálisak? Többi kit érdekel. Én nem barátkozom az ilyenekkel és kész.
2014. júl. 10. 19:33
 8/13 anonim ***** válasza:
És tudod mi a legdurvább? A környezetemben, akiket látok, szinte 80-90%uk egy retardált és mégis ő nekik van a legjobb állásuk, mert az apjuk vállalkozásában dolgoznak vagy benyalták őket valami rokoni kapcsolaton keresztül. Nulla tehetség, nagy pofa és ők aratnak le mindent :)
2014. júl. 10. 19:34
 9/13 A kérdező kommentje:
8-as erről beszélek.. az ilyen sz@r emberek jutnak mindig előre, ők nyernek mindenben pont azért, mert másokat eltaposnak. És amikor az ember azt látja, hogy ilyen hulladék emberek úgy élnek, mint a kiskirályok, és másokat lenéznek, eltaposnak, közben a jó emberek nyomorognak a megélhetésért elgondolkozik az ember, hogy ez így jól van-e?
2014. júl. 10. 19:37
 10/13 anonim ***** válasza:
71%

"Ahogy megyek az utcán sorra látom az üresfejú plázapi_csákat, akiknek az a legnagyobb problémájuk, hogy milyen műkörmöt csináltassanak magukra, a szüleik persze ezerrel pénzelik őket, csak divatos cuccokba járnak, és mindenüket kiteszik, aki pedig nem öltözik k_rva módjára azt lenézik."

Ezt mind leszűrted abból hogy szembe jöttek veled az utcán? Ajha.. Annyit tudok tanácsolni hogy ne foglalkozz velük mert te is olyan rossz emberré válsz a sok gyűlölködéstől.:)

2014. júl. 10. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!