Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha naplót írok a barátnőmről és információt gyűjtök róla?
Csak nyáron szoktunk találkozni,mert augusztus közepén megy haza és 180-190 km-re lakunk egymástól,mióta lejött nyaralni
a mamájához azóta mindennap csinálunk valamit,és esténként szoktam naplót írni,hogy aznap éppen mit csináltunk,és szoktam őt kérdezgetni,hogy mi a kedvenc filmje,zenéje.Hova jár iskolába, meg ilyenek.Amúgy 1 éve ismertem meg őt,és tartjuk a kapcsolatot,facebook,telefon,skype,email,viber.Szóval távkapcsolatba vagyunk.
én ismerkedésnél txt fájlba felírtam minden fontos adatot a levelezésből/beszélgetésekből :) és sokszor elolvastam a levelezést és az információkat is, hogy tudjam!
21F
először valamiért azt gondoltam, hogy gáz vagy fura. de utána elolvastam a leírást majd közben arra gondoltam, hogy ez jó lesz pl.: ha legénybúcsú lesz meg ilyenek:D szóval érted.
meg így meg is jegyzed, hogy számára mi a fontos, kedvence. szóval ez tényleg aranyos tőled:D mert látom rajtad, hogy jó fej vagy:D meg kedves:D
azt kívánom legyetek együtt sokáig!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!