Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nálatok mik azok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nálatok mik azok a kizáró okok amik megátolják, hogy összejöjjetek egy pasival?

Figyelt kérdés
2014. júl. 10. 00:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

ha külsőre semennyire nem vonz

ha buta

ha nagyon ellentétes a véleményünk a világról

ha undorító a stílusa

ha lusta disznó

...

2014. júl. 10. 00:24
 2/12 anonim ***** válasza:
59%
a vonzalom hiánya,s az,hogy rájövünk,hogy egyáltalán nem passzolunk
2014. júl. 10. 00:25
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Ha folyton olyan dologról beszél, ami rohadtul nem érdekel, és nem is tudok hozzászólni.
2014. júl. 10. 00:26
 4/12 Fényember ***** válasza:
69%
ha pl: barátnője van, tudom hogy csak a szexre kellenék neki, úgy össz-vissz nem tetszik a gyerek, tudom hogy másokat is hülyít stb stb stb. :)
2014. júl. 10. 00:27
 5/12 anonim válasza:
100%

1) kihasznál

2) nagyképű egoista állat

3) önző

4) büdös

5) tisztességtelen

6) szándékosan hazudik .......

2014. júl. 10. 00:28
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Amiket az 1. leírt, kiegészitve a nagyon sz.ar humorérzékkel és az irritáló hangszínnel.
2014. júl. 10. 00:28
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

Hazudozó, kétszínü, tenyérbemászó, sunyi

Igénytelen

Bunkó, nagyképü

Aluliskolázott, okoskodó

Tájszólásos

120kg feletti, beteges (akár testi, lelki vagy aberrált)

Szégyenlem, de testi fogyatékost sem tudnék magam mellé elképzelni. Ne haragudjatok, de nem..

22L (Van párom!!!!)

2014. júl. 10. 00:38
 8/12 anonim ***** válasza:
91%

Ugyanazok, mint előzőknél, bár a túlzott okoskodást sem szeretem. Ha nem lehetne vele elmenni kirándulni, közös programokat csinálni. Nagyon más életmód, úgy érezném, hogy nem férek bele az életébe, mert teljes mértékben kitöltik a barátok, család és én meg csak egy csaj vagyok a sok közül.

23l

2014. júl. 10. 00:40
 9/12 anonim ***** válasza:
szinte ugyanazok,mint az elottem szoloknak! de talan a legfontosabb ha nem latom,hogy huseges,nem romantikus,nem torodik velem annyit amennyit erdemlek,nem lehet vele beszelgetni es osszebujni. ezek nagyon fontosak szerintem :)
2014. júl. 10. 00:49
 10/12 anonim ***** válasza:
kopaszodás, büdös száj, pocsék általános higiénia, hátszőr, rossz fogazat, nulla egzisztencia, ecsethaj, szar humorérzék, soványság/súlyos elhízás, toka, igénytelen lábkörmök, irritáló hangszín. ja, és ha alacsony.
2014. júl. 10. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!