Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok. Mėret szempontjáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Mėret szempontjábol maximálisan ki tudnálak elėgiteni ezzel a mėrettel?

Figyelt kérdés

Pėnisz.

16-16,5 cm hosszu.

5cm szėles

Ha ėrdekel kėp irhatsz üzit.

2014. júl. 9. 22:45
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
az a kerülete, és én megbuktatnálak matekból.
2014. júl. 9. 23:13
 12/48 A kérdező kommentje:

Tudod... mikor a karunkat mėrjük....ugy körbe!

Na... ugy 13cm:)

2014. júl. 9. 23:14
 13/48 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kerülete 13 centi, akkor az átmérője nem 5 centi, hanem 13/3,14= 4,1 cm.

Nagyon, de nagyon nem mindegy!! :-)

2014. júl. 9. 23:19
 14/48 A kérdező kommentje:
Nem ėrtek hozzá:/
2014. júl. 9. 23:23
 15/48 anonim ***** válasza:
Ez nem alsó tagozat még matekból? Mert csak azért nem értem, hogy egy nő kielégítése így, hogyan merül fel ...
2014. júl. 9. 23:25
 16/48 A kérdező kommentje:
A szex az ösztönös... vigyázz..bioszbol jo vagyok!:P
2014. júl. 9. 23:28
 17/48 anonim ***** válasza:

# 10

Csak azért kérdeztem meg ezt, mert azt írtad:

"Hát ha szélessége van akkor esélyes, hogy lapos ... azaz két dimenziós .." :-)

Azt, hogy hengeres testnél átmérőnek hívjuk, akkor is tudnám, ha nem lenne mérnöki diplomám, de azért szerintem elég egyértelmű volt így is, hogy mit ért alatta a kérdező.

Kérdező, ha az 5 cm helyett kb. 4,1 cm átmérőről van szó, akkor az # 5 válaszomat máris tekintheted tárgytalannak.

Ha a párom pénisze ekkora lenne, akkor a vastagságával már pont nem lenne gond, csak a hossza miatt igényelne tőle nagyobb odafigyelést és önkontrollt, hogy egy szenvedélyesebb szeretkezés közben se legyen olyan mély a behatolás, hogy lendületből nekiütközzön a méhszájamnak, mert mind a ketten azt szeretjük, ha az orgazmustól folynak a könnyeim, nem a fájdalomtól.

Szerintem megnyugodhatsz, ami az intim méreteidet illeti - ezen nem fog múlni, pontosabban nem ezen fog múlni, hogy a barátnődnek mennyire lesz jó veled szeretkezni, és el tudod-e juttatni a hüvelyi orgazmusig.

2014. júl. 9. 23:32
 18/48 A kérdező kommentje:

Ės mėg van kb 2 ėve nöni:)

Szerintem lesz 17-18 centi;)

2014. júl. 9. 23:35
 19/48 anonim ***** válasza:

#16:

Képzeld én is jobb vagyok bioszból, mint matekból ... rakd össze, hogy ha matekból ennyivel jobb vagyok, akkor bioszból hol tartok :-P

#17:

Mivel mélységet nem adott meg, ezért a harmadik dimenziót kizárta :-P Két irányú kiterjedés ugye két dimenzió ... bár már vagy 20 éve tanultam a mérnöki tudományokat ... lehet felejtettem :-P

2014. júl. 9. 23:42
 20/48 A kérdező kommentje:

Lehettek ti okosak...nem mentek vele semmire.

Ėn jol nėzek ki... ės ez a lėnyeg!:)

2014. júl. 9. 23:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!