Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Mėret szempontjábol maximálisan ki tudnálak elėgiteni ezzel a mėrettel?
Pėnisz.
16-16,5 cm hosszu.
5cm szėles
Ha ėrdekel kėp irhatsz üzit.
Tudod... mikor a karunkat mėrjük....ugy körbe!
Na... ugy 13cm:)
Ha a kerülete 13 centi, akkor az átmérője nem 5 centi, hanem 13/3,14= 4,1 cm.
Nagyon, de nagyon nem mindegy!! :-)
# 10
Csak azért kérdeztem meg ezt, mert azt írtad:
"Hát ha szélessége van akkor esélyes, hogy lapos ... azaz két dimenziós .." :-)
Azt, hogy hengeres testnél átmérőnek hívjuk, akkor is tudnám, ha nem lenne mérnöki diplomám, de azért szerintem elég egyértelmű volt így is, hogy mit ért alatta a kérdező.
Kérdező, ha az 5 cm helyett kb. 4,1 cm átmérőről van szó, akkor az # 5 válaszomat máris tekintheted tárgytalannak.
Ha a párom pénisze ekkora lenne, akkor a vastagságával már pont nem lenne gond, csak a hossza miatt igényelne tőle nagyobb odafigyelést és önkontrollt, hogy egy szenvedélyesebb szeretkezés közben se legyen olyan mély a behatolás, hogy lendületből nekiütközzön a méhszájamnak, mert mind a ketten azt szeretjük, ha az orgazmustól folynak a könnyeim, nem a fájdalomtól.
Szerintem megnyugodhatsz, ami az intim méreteidet illeti - ezen nem fog múlni, pontosabban nem ezen fog múlni, hogy a barátnődnek mennyire lesz jó veled szeretkezni, és el tudod-e juttatni a hüvelyi orgazmusig.
Ės mėg van kb 2 ėve nöni:)
Szerintem lesz 17-18 centi;)
#16:
Képzeld én is jobb vagyok bioszból, mint matekból ... rakd össze, hogy ha matekból ennyivel jobb vagyok, akkor bioszból hol tartok :-P
#17:
Mivel mélységet nem adott meg, ezért a harmadik dimenziót kizárta :-P Két irányú kiterjedés ugye két dimenzió ... bár már vagy 20 éve tanultam a mérnöki tudományokat ... lehet felejtettem :-P
Lehettek ti okosak...nem mentek vele semmire.
Ėn jol nėzek ki... ės ez a lėnyeg!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!